Le Pigalle Hotel

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

295 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Det er 40 rom på Le Pigalle, og ingen av dem er helt like. Møblene er en eklektisk blanding av design og second hand, rommene er innredet med vakker belysning, et utvalg av bøker og blader og smakfull fotokunst og retroplakater på veggene. Man har tenkt på detaljene, med et personlig preg i form av en vintage-platespiller, et smått, men godt utvalg i minibaren – og kanskje til og med et badekar på løveføtter ute mot en fransk balkong. På rommene finner du dessuten en in-room iPad med en utvalgt spilleliste, som kan skape den helt riktige storbystemningen. Noen rom har bad en-suite, noe som vil si at det er åpent mot selve rommet.
 
 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Le Pigalle Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

9 Rue Frochot
75009 Paris

Koordinater

Latitude: 48.8817
Longitude: 2.3374

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Andre hoteller Paris

Vis flere