Le Petit Beaumarchais Hotel & Spa

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

1185 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Le Petit Beaumarchais Hotel & Spa tilbyr 37 rom og suiter i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i en stil med forskjellige fargevalg, detaljer og materialer. Noen av rommene har balkong eller terrasse med utsikt over byen. De fleste rommene har fasiliteter som TV, gratis Wi-Fi, aircondition og safe. På de private badene er det dusj og / eller badekar, hårføner og toalettsaker.

Vær oppmerksom på at i noen rom står badekaret midt i rommet, eller badet er bare adskilt av et baldakin.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Le Petit Beaumarchais Hotel & Spa. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • Balkong
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km
  • Spa / Velværesenter
  • Hotellbar
  • Innendørsbasseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

8, Boulevard Beaumarchais
75011 Paris

Koordinater

Latitude: 48.8548
Longitude: 2.3691

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Andre hoteller Paris

Vis flere