Eden Lodge Paris

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,2
Fantastisk
532 anmeldelser

Eden Logde Paris er et lite hotell i bed & breakfast-stil og er det perfekte hotellet for deg som ønsker å bo i rolige omgivelser og tett på naturen. Hotellet har en frodig, liten hage og fra hvert av de fem værelsene har man utsikt mot grønne vekster. Her er det lagt stort fokus på bærekraft, klimavennlighet og økologi. Hotellet ligger omtrent 2,5 kilometer fra sentrum av Paris, som enkelt kan nås med metro eller buss, og et lokalområde som byr på små butikker og kaféer. Den historiske kirkegården Père Lachaise ligger også i nærområdet. 

Utenfra ligner hotellet på en hvilken som helst annen bygning i Paris, men på innsiden av inngangsporten og bak den enkle fasaden  gjemmer det seg en unik, liten oase. Her blir du møtt av en frodig hage som leder opp til hotellbygningen, og du får en fornemmelse av natur til tross for at du befinner deg tett på sentrum.

Økologisk frokost i hjemmekoselige omgivelser

Å bo på Eden Lodge Paris er nærmest som å bo hos en bekjent. Hvis du velger et opphold med frokost inkludert, serveres denne på hotellets lille kjøkken, der din vert, Maty, står klar til å servere deg. Menyen består av en økologisk frokost som inneholder økologisk Fairtrade-te og -kaffe, ferskpresset juice, hjemmelaget marmelade, økologiske egg og et utvalg av bakverk. I sommerperioden er det også mulig å sitte ute i hagen, der det blir satt ut bord og stoler. 

Resten av dagen er kjøkkenet åpent for gjestene og du har mulighet til å benytte kjøleskapet og en mikrobølgeovn dersom du blir småsulten mens du oppholder deg på hotellet.

Et hotell med fokus på bærekraftig turisme

Eden Lodge Paris skiller seg fra byens mange andre hoteller på flere punkter: Den avslappende og hjemlige atmosfæren, de frodige omgivelsene, den hyggelige og komfortable innredningen kombinert med det store fokuset på bærekraft. Hotellet ble bygget i 2015 med blant annet trefasader, solcelleenergi, japanske, vannbesparende badeværelsefasiliteter og LED-belysning for å optimere energieffektiviteten. Alt sammen ble installert med formål om å tilby gjestene et bærekraftig hotell og fremme bærekraftig turisme.

Opplev den historiske kirkegården Père Lachaise

Omtrent 500 meter fra hotellet ligger den historiske kirkegården Père Lachaise. Her ligger blant andre Édith Piaf, Frédéric Chopin, Jim Morrison, Sarah Bernhardt og Oscar Wilde begravet. Du kan besøke de vakre gravplassene og monumentene som er dedikert til disse personene og gå en tur omkring i hagen.

Hvis du vil oppleve flere av Paris' kvartaler og besøke sentrum med sine store severdigheter, kan du enkelt benytte buss og undergrunnsbane. Nærmeste metrostasjon, Alexandre Dumas, ligger 200 meter fra hotellet. Det er også mulig å leie sykler på stedet og oppleve lokalområdet på en alternativ og klimavennlig måte.

Derfor bør du velge Eden Lodge Paris

 • Du får bo på et hotell med fokus på bærekraftig turisme
 • Du får bo på et lite hotell som ligger i rolige omgivelser
 • Du får bo få kilometer fra Paris sentrum
 • Du får bo på et hotell med en avslappende, hjemmekoselig atmosfære
 • Du får bo i en grønn oase som er omkranset av en frodig hage

Nyttig å vite om Eden Lodge Paris

Resepsjonen er åpen fra kl. 08.00 til kl. 20.00. Vennligst kontakt hotellet i god tid og meddel forventet ankomsttidspunkt. Ved ankomst etter kl. 20.00 kreves en kode for å komme inn. Denne utleveres av hotellet på forespørsel.

Lokal turistskatt betales på stedet. Bagasjeoppbevaring er tilgjengelig. Babyseng er gratis på forespørsel og på kjøkkenet finnes en babystol. Parkering er mulig mot betaling og på forespørsel - vennligst kontakt hotellet. Wi-Fi er gratis og tilgjengelig på hele hotellet, med forbehold om endringer. Det er mulig å leie sykler mot betaling.

Frokost kan kjøpes ved bestilling av oppholdet og serveres alle dager mellom kl. 08.00 og 10.00. 

Derfor skal du velge Eden Lodge Paris

 • Nærmeste flyplass: 4 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Parkering / Garasje

Kart og avstander

 • Nærmeste by (Paris): ca. 0 m
 • Avstand til sentrum: ca. 5.7 km
 • Domkirken Notre Dame: ca. 3.8 km
 • Den legendariske bokhandelen Shakespeare & Company: ca. 3.7 km
 • Gastronomi i høy klasse siden 1582 på restaurant Tour d'Argent: ca. 3.1 km
 • Besøk Louvre og se Mona Lisas smil: ca. 4.5 km
 • Immeuble locatif à la Porte Molitor av Le Corbusier: ca. 18 km
 • Maisons La Roche et Jeanneret av Le Corbusier: ca. 20 km
 • Versailles-slottet: ca. 37 km
 • Disneyland Resort Paris: ca. 43 km
 • Paris All Airports Flyplass: ca. 4 km (20m)
 • Paris Orly South Flyplass: ca. 19 km (30m)
 • Paris Charles De Gaulle Flyplass: ca. 25 km (30m)
 • Paris Beauvais Flyplass: ca. 100 km (1h 20m)

Eden Lodge Paris har tre værelser og to suiter. Alle har utsikt til enten forhage eller bakhage og er utstyrt med TV, minikjøleskap, te- og kaffefasiliteter, gratis Wi-Fi, pengeskap og balkong eller terrasse. Badeværelserne har toalett, dusj og/eller badekar og toalettartikler.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Eden Lodge Paris. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • I by eller landsby
 • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

175, Rue De Charonne
75011 Paris

Koordinater

Latitude: 48.8559
Longitude: 2.3919

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Andre hoteller Paris

Vis flere