Aida Opera

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

308 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

De attraktive romslige rommene er røykfrie og vender ut mot gaten, eller inn mot hotellets gårdsrom. Videre så har alle boenheer eget bad med badekar og hårføner, og det er dessuten dobbeltseng eller 2 tvillingsenger med dyner. De er også utstyrt med telefon, flatskjerm-TV med satellitt-TV, hjørnekontor, radio, stereoanlegg, gratis WLAN/internettilgang og sikkerhetsboks. Videre så er rommene klimatisert, stille og har kjøleskap og en velkomstpakke med te og kaffe. Det er også strykejern, strykebrett, regulerbart klimaanlegg og sentralvarme som standard i alle boligenheter. Det er også en altan, eller terrasse, på alle rom.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Aida Opera. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

11 Rue Richer
75009 Paris

Koordinater

Latitude: 48.8740
Longitude: 2.3469

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Andre hoteller Paris

Vis flere