The Bloomsbury

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,4
Fantastisk
1197 anmeldelser

De estetiske rammene er i toppsjiktet på The Bloomsbury Hotel som ligger sentralt plassert i London. Faktisk er det fine interiøret med de mange dype fargene, overraskende mønstrede tapetene og de myke tekstilene nesten et besøk verdt i seg selv! Legg til at du på hotellet både sover komfortabelt og spiser godt, og at du dessuten befinner deg midt i London, med shopping, spisesteder og severdigheter innenfor rekkevidde enten til fots eller enkelt med offentlig transport, som du finner tett på hotellet.

Jeg er begeistret utover det vanlige for innredningen på The Bloomsbury Hotel, for her er det så mye fint for øyet å gå på oppdagelse i. Overalt er det myke stoler i farger som går igjen i juveler, mønstrede gardiner og funklende metaller, og hotellets lobby er som tatt ut av en annen tid med et vidunderlig gulv-til-tak tapet i flotte motiver. Hotellet oser av sofistikert britisk sjarme, tilsatt et moderne, eksentrisk og elegant touch. jeg føler det som om jeg er midt i et kunstverk eller i kulissene til en film.

Gangavstand til severdigheter og shopping

The Bloomsbury Hotel ligger sentralt i London i det såkalte Theatre District og er inspirert av ”The Bloomsbury set”, en gruppe av intellektuelle og kunstnere som i starten av det 20. århundre hadde stor innflytelse det britiske kulturlivet og som bodde nettopp i det området hvor The Bloomsbury hotel ligger i dag. På hotellet er du selvsagt i gangavstand til mange av Londons teatre og store scener, og du er bare 2 kilometer fra både Big Ben og Hyde Park, akkurat som du på ti minutter kan nå shoppingområdene omkring Convent Garden og Oxford Street til fots. Bare 5 minutters gange fra hotellet er Tottenham Court Road Underground Station, hvor du har gode forbindelser med offentlig transport til resten av byen.

Hotellets barer og restaurant er verdt å oppleve

London er en gastronomisk hotspot med et vell av spisesteder i alle prisklasser. Her er allverdens kjøkken representert på caféer og restauranter, og mange av dem finner du tett på The Bloomsbury Hotel, blant annet i området Soho. Du må imidlertid ikke snyte deg selv for en middag eller drink på selve hotellet, hvor du finner to barer, den ene med kjøkken, samt en restaurant.

For hvis du som jeg liker en god hotelbar, så er det virkelig verdt en tur i baren på The Bloomsbury Hotel. Nyt f. eks en drink inspirert av the golden age of cocktails i den dekadente The Bloomsbury Club Bar, hvor det også er mulighet for snacks og små lette serveringer og enda en egen cigarmeny. Eller besøk The Coral Room, har har veggene malt i en vibrerende korallrød farge og er innredet i 1920’er stil. Her kan du nyte både frokost, lunsj og selvfølgelig en klassisk afternoon tea med eller uten bobler. Endelig kan du innta middagen på The Dalloway Terrace, hvor både sommer og vinter er som en grønn og frodig hemmelighet midt i byen.

Derfor skal du velge The Bloomsbury Hotel

 • Den sentrale beliggenheden midt i London
 • Den vakre innredningen, som er en opplevelse i seg selv
 • Hotellet har to gode barer samt restaurant
 • Du er tett på severdigheter og offentlig transport
 • …og i gangavstand fra byens populære shoppingområder

Fint å vite om The Bloomsbury Hotel

Fasiliteter inkluderer blant annet restaurant, bar, treningsrom, WiFi og flyplasstransfer (mot betaling). Offentlig parkering finnes i nærheten mot betaling. Hotellets restaurant og barer er populære og åpne for offentligheten, så book gjerne bord. Frokost er mot betaling.

Derfor skal du velge The Bloomsbury

 • Nærmeste flyplass: 1 km
 • Nærmeste by: ca. 0 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste metrostasjon: Tottenham Court Road Underground Station - ca 150 meter
 • The British Museum - ca 300 meter
 • The London Eye - ca 2 km
 • Hyde Park - ca 2 km
 • Big Ben - ca 2 km
 • St. Pauls Cathedral - ca 2,5 km
 • Buckingham Palace - ca 2,5 km
 • Tower of London og Tower Bridge - ca 4 km

Hotellet har 153 rom, som har fasiliteter som satellitt-TV, air-condition og WiFi, baderom i marmor og Nespressomaskin. Barneseng kan fås på forespørsel mot betaling.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på The Bloomsbury. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • I by eller landsby
 • Byen er nærmere enn 3 km
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

16-22 Great Russell Street
WC1B 3NN London

Koordinater

Latitude: 51.5173
Longitude: -0.1291

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer

Reisemål Stor-London

Andre hoteller London

Vis flere