Cove Cannon Street

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

465 anmeldelser
Beskrivelse

Kart og avstander

Cove Cannon Street består av 77 leiligheter, både studioleiligheter (ettroms) og leiligheter med separat soveværelse (toroms). Alle leilighetene har aircondition, smart TV, gratis Wi-Fi, pengeskap og kjøkken med kjøleskap, oppvaskmaskin, vannkoker, brødrister, kokeplater, ovn, mikrobølgeovn og enkle kjøkkenredskaper. Badeværelsene har toalett, dusj, toalettartikler og hårføner. Leilighetene med separat soveværelse, som heter Leilighet (1 soveværelse) har også vaskemaskin og tørketrommel. Vennligst bemerk deg at dette IKKE gjelder verken Accessible-leilighetene eller studioleilighetene. Disse kan i stedet benytte seg av hotellets vaskeri gratis og når det måtte passe. 

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Cove Cannon Street. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Aircondition
  • Internettilgang / WiFi
  • I by eller landsby
  • Byen er nærmere enn 3 km

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

46 Cannon Street
EC4N 6JJ London

Koordinater

Latitude: 51.5123
Longitude: -0.0935

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

  •  

Vis mer

Reisemål Stor-London

Andre hoteller London

Vis flere