Reiser til Jumeirah

Jumeirah Beach strekker seg mange kilometer av gårde, og langs stranden ligger luksushotellene på rekke og rad. Her finnes et stort utvalg restauranter, kafeer og butikker langs en hyggelig gågate.

Jumeirah – Strandfavoritten i Dubai

Jumeirah (vakker på arabisk) er et område langs kysten i Dubai. Før turismen tok av var det hovedsaklig et ambassadeområde og bosted for rike vestlige innvandrere. I dag er dette området et av de mest populære, mye på grunn av strendene. Jumeirah Beach strekker seg mange kilometer av gårde, og langs stranden ligger luksushotellene på rekke og rad. Her er det hovedsaklig 5-stjerners resorter, men det finnes et fåtall 4-stjernes hoteller. Prisnivået er høyere enn i Bur Dubai og Downtown Dubai, men i lavsesong er det mulig å få rimeligere rom.

Parallelt med stranden går en lang promenade kalt The Walk. Her finnes et stort utvalg restauranter, kafeer og butikker langs en hyggelig gågate hvor både turister og lokale ferdes.

Den berømte palmeøya The Palm ligger også utenfor Jumeirah Beach, og her har mange celebriteter sine residenser. Det populære Atlantis-hotellet ligger helt ytterst ute på øya, og er et spennende utfluktsmål. Her finnes et stort badeland, flere gode restauranter og mange aktiviteter for store og små. Den nye metroen har også fått linjer ut til The Palm.

Ved å bo ved Jumeirah Beach får du det beste av alt Dubai har å by på; sol, strand og sjø, shopping, restauranter og hyggelig kveldsstemning langs gågaten. Dette er familiefavoritten, og flere av hotellene er meget godt tilrettelagt for barn med egne barneområder. Den langgrunne stranden er også et velkomment avbrekk på en varm sommerdag.

Reiser til Emiratene

Les mer om Emiratene og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Emiratene her

Hoteller i Jumeirah