Reiser til Deira

Deira er et prisvennlig alternativ for deg som ønsker en spennende ferie og vil investere mer i opplevelser og aktiviteter, og mindre på hotelloppholdet. Deira er Dubais eldste område og kan med rette kalles for gamlebyen.

Gå deg vill i Deiras souker og basarer

Deira er Dubais eldste område og kan med rette kalles for gamlebyen. Her ligger tett i tett med små trange smug og gater, markeder, krydderutsalg, gullsmeder og tradisjonelle kles- og håndverksbutikker. Den berømte gull-souken ligger i Deira, og hvis du vil gjøre et godt kupp er det lurt å handle gull her. Som regel er det fastpris på gullet, og så forhandler man om prisen på arbeidet som skal gjøres. Her gjelder det å kunne prute. Kryddermarkedet er også en spennende opplevelse, og en fin måte å bringe litt lokal matkultur med hjem. Nøtter, pinjekjerner, safran og tørket frukt er fine suvenirer.

De fleste av Dubais innbyggere bor i Deira. Boligprisene er lavere enn i de andre bydelene, og her finnes både enkle leilighetshoteller og luksuriøse 5-stjerners hoteller. Deira er et prisvennlig alternativ for deg som ønsker en spennende ferie og vil investere mer i opplevelser og aktiviteter, og mindre på hotelloppholdet.

Reiser til Emiratene

Les mer om Emiratene og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Emiratene her

Hoteller i Deira