Reise til Sharm el Naga

Sharm El Naga er kjent for sitt fargerike korallrev, som du kan utforske på dykkerturer eller bare snorkle direkte fra stranden. Selvfølgelig kan du også bare velge å nyte det krystallklare havet på badeturer eller slikke sol på stranden. Bestiller du en av de billige turene til Sharm el Naga her på Solfaktor, får du med andre ord perfekte forhold for en opplevelsesrik badeferie i Egypt.

Dette lille feriestedet ligger ved Rødehavet omtrent 40 kilometer sør for Hurghada, et av Egypts mest populære reisemål. Til sammenligning er Sharm el Naga (ennå) mye mindre og har ikke et faktisk byliv på samme måte. Hvis du vil bo nær stranden og havet i fredelige omgivelser, er Sharm el Naga derfor et godt alternativ.

Her kan du nyte det samme subtropiske ørkenklimaet med mange soltimer hele året. Hvis du er lei av lave temperaturer og vintermørke, er det perfekt å ta tilflukt i Sharm el Naga. Faktisk tror mange mennesker at vintersesongen er den beste tiden å reise hit. Da er temperaturene behagelig varme uten at det blir så varmt som det ofte er midt på sommeren i Egypt.

Utflukter

Hvis unike opplevelser under havoverflaten er høyt prioritert for deg på ferie ved Rødehavet, er det helt riktig å velge en ferie til Sharm el Naga. Faktisk er dette lille feriestedet med sin fine strand og vakre korallrev et yndet reisemål fra de andre destinasjonene i området for dykking eller snorkling.

Hvis du bor her, kan du derimot dra på utflukter for å utforske mer av landet. Hvis du for eksempel vil oppleve et litt mer autentisk egyptisk byliv, kan du ta en tur til Hurghada. Her er det bedre shoppingmuligheter og et rikt restaurantliv. Hvis du er interessert i historie, anbefales en dagstur til faraoenes gamle hovedstad, Luxor. Her vil du føle historiens nærvær mens du utforsker Kongenes dal, Tutankhamons grav og de vakre templene.

I søkemotoren her på Solfaktor finner du de billigste turene til Sharm el Naga. Vi har gjort det enkelt å sette sammen en pakkereise med både flybilletter og hotell til noen av markedets mest konkurransedyktige priser. Sjekk utvalget nå og sikre deg en billig badeferie med mye sol og sand!

Reiser til Egypt

Les mer om Egypt og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Egypt her

Hoteller i Sharm el Naga