Ancient Sands Golf Resort and Residences

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,6
Fantastisk
1360 anmeldelser

Ancient Sands Golf Resort and Residences er en ekte oase midt i ørkenen nord for Hurghada i Egypt. Hotellet ligger høyt på en høyde og byr på utsikt over både havet, golfbanen, lagunene og fjellene. Her kan du bo i både rom og leiligheter, hvorav sistnevnte har en liten kjøkkenkrok dersom du ønsker å lage mat selv. Området har også flere bassenger, treningsrom, restauranter og en bar. 

På grunn av en teknisk nødsituasjon i fritidsbassenget (Pool 5 – i gul sirkel i vedlagte fil), planlegger hotellet å stenge det i perioden fra 08.07.2024 til 07.08.2024 for å fullføre nødvendig vedlikehold.

Hotellet vil også bruke denne tiden til å male utsiden av bygning 5 (delen uthevet i gult i vedlagte kart).

Hotellet har 4 andre bassenger i drift.

Arbeidene vil foregå med minimale forstyrrelser for gjestene.

Ancient Sands Golf Resort and Residences er omgitt av de enorme ørkenslettene i Egypt og har utsikt over hotellets imponerende 9-hulls golfbane samt havet, lagunene og kystfjellene. Det er et sted hvor naturen hele tiden er tilstede og hvor du raskt slapper av og lar stresset flyte av skuldrene. Her kan du se frem til en herlig ferie i varmen, hvor du kombinerer avslappende stunder med aktiviteter og utflukter.

Hurghada internasjonale lufthavn ligger bare en 30-minutters kjøretur unna, og du kan nå sentrale Hurghada omtrent like raskt. Enda nærmere ligger det hyggelige feriestedet El Gouna hvor du kan trene på alt fra kitesurfing og dykking til å tilbringe dagene med shopping, spa og mye mer.

På hotellet blir du møtt av varme toner i lobbyen, samt detaljerte buer og hengende lykter, som får deg til å tenke på et egyptisk palass. De 136 rommene. Leilighetene og villaene er lyst innredet, og de fleste har balkong eller terrasse - noen har også eget basseng. På hotellområdet finner du også fem fellesbassenger, hvorav to er evighetsbassenger med vidstrakt utsikt over El Gouna. På hotellet kan du også besøke en skjønnhetssalong, trene i treningsstudioet eller få hjelp til å bestille en golftime.

Etter en lang dag full av opplevelser og avslapping kan du glede deg til god mat i en av feriestedets ulike restauranter, hvor de serverer både lokal og internasjonal mat samt god drikke. Du kan runde av kvelden i den sofistikerte salongen.

Derfor skal du velge Ancient Sands Golf Resort and Residences

 • Nærmeste flyplass: 41 km
 • Nærmeste strand: ca. 2.2 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer). Heis finnes.

Enkelte fasiliteter og deltakelse i aktiviteter kan være avgiftsbelagt og bestilles og betales på stedet.

Eventuell turistskatt betales på stedet.

Inngang til spa-området kan være avgiftsbelagt. Forhåndsreservasjoner kreves for golf, massasjer og spabehandlinger - reservasjoner kan gjøres ved å kontakte dette overnattingsstedet før ankomst ved hjelp av kontaktinformasjonen i bestillingsbekreftelsen.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Vær oppmerksom på at rommene, leilighetene og villaene er spredt i forskjellige bygninger i området.

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 2.2 km
 • Nærmeste by: ca. 26 m
 • Avstand til sentrum: ca. 26.4 km
 • Nærmeste større by: ca. 26 m
 • Hurghada: ca. 33 km
 • Hurghada Intl Flyplass: ca. 41 km (50m)

Ancient Sands Golf Resort and Residences tilbyr 136 rom, leiligheter og villaer i ulike størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i klassisk stil med lyse farger og ulike materialer. De fleste rommene har balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Noen villaer og leiligheter har eget basseng.

Rommene har fasiliteter som TV, wifi, air condition, minibar og safe. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Leilighetene og villaene har også en privat kjøkkenkrok hvor du kan tilberede enkle måltider under oppholdet.

Vær oppmerksom på at rommene, leilighetene og villaene er spredt i forskjellige bygninger i området.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Ancient Sands Golf Resort and Residences. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Spa / Velværesenter
 • Hotellbar
 • Oppvarmet basseng (evt. sesongåpent)
 • 2 eller flere soverom
 • Mulighet for privat basseng
 • Nær vannet (max 4 km)
 • Treningsmuligheter

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Kite Centre Road
84513 El Gouna

Koordinater

Latitude: 27.4115
Longitude: 33.6619

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer