Seranta Brisas de Bavaro

Offisiell kategori

Solfaktors vurdering

9,4
Fantastisk
51 anmeldelser

Seranta Brisas de Bavaro ligger i Punta Cana i Den dominikanske republikk – en perle med lange strender, turkis hav og tropisk klima. Reisende fra hele verden kommer hit for å nyte sol, bading, mat og aktiviteter både på land og til sjøs. Når du bor på voksenhotellet Seranta Brisas de Bavaro er du kun en 20-minutters kjøretur fra Punta Cana sentrum, og du ønskes velkommen til et hyggelig hotell med basseng.

Den dominikanske republikk er et reisemål som tiltrekker reisende som ønsker å nyte en ferie full av sol, bading og aktiviteter. Her kan du fylle feriedagene med alt fra snorkling og dykking, til golf og windsurfing. Det finnes også flere muligheter til å oppdage den lokale maten på street food restauranter, samt mer raffinerte retter på gourmetrestauranter spredt rundt på øya. Gå heller ikke glipp av en båtutflukt til den naturskjønne Saona Island. Når du bor på Seranta Brisas de Bavaro befinner du deg på et godt utgangspunkt for å få med deg mange fantastiske opplevelser hjem.

Dette hotellet er et voksenhotell som ligger i Bavaro utenfor Punta Cana. Bavaro er kjent for å være et område med flere badebyer der du kan hoppe ut i det krystallklare vannet og tilbringe lange dager på stranden. Hotellet ligger også kun 20 minutters gange fra White Sands Golf Course i Punta Cana, dersom du ønsker å runde av dagene med en runde golf. Dette hotellet har et basseng der du kan bade fra morgen til kveld. Du kan også se frem til en god start på dagen i restauranten, hvor det serveres frokost hver morgen. Restauranten er også åpen for middag og serverer da en internasjonal meny. I nærheten finnes også restauranter som fokuserer på sjømat.

Derfor skal du velge Seranta Brisas de Bavaro

 • Nærmeste flyplass: 22 km
 • Nærmeste strand: ca. 2 km
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Internettilgang / WiFi

Greit å vite

Dette hotellet er et voksenhotell. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Det er Wi-Fi i alle områder (med forbehold om endringer).

Enkelte fasiliteter og deltakelse i aktiviteter kan være avgiftsbelagt og bestilles og betales på stedet.

Eventuell turistskatt betales på stedet. Bassenget er åpent mellom kl. 07.00 og 18.30.

Du kan bestille tur-retur-transport mellom flyplassen og hotellet når du bestiller reisen.

Hotelltype

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 2 km
 • Avstand til sentrum: ca. 1.5 km
 • Punta Cana Intl Flyplass: ca. 22 km (30m)

Seranta Brisas de Bavaro tilbyr 67 rom og suiter i forskjellige størrelser og kategorier. Alle rommene er innredet i klassisk stil med dempede farger og forskjellige materialer.

Rommene har fasiliteter som TV, wifi, klimaanlegg (slått på avhengig av sesong) og minibar. De private badene har dusj og/eller badekar, hårføner og toalett.

Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Seranta Brisas de Bavaro. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 • Aircondition
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Balkong
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Hotellbar
 • Innendørsbasseng

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Avenida Espana
23000 Punta Cana

Koordinater

Latitude: 18.6881
Longitude: -68.4441

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer