Reiser til København

København er den eneste danske byen som er godt kjent ute i den store verden. Den danske hovedstaden er stor nok til å kunne sammenliknes med internasjonale metropoler, men likevel ikke større enn at du også kan nyte den særegne, danske hyggen. 

København går jevnlig igjen i toppsjiktet på lister over verdens beste steder å bo, noe som ikke er særlig overraskende. Byen er nemlig én av de grønneste, reneste og mest bærekraftige hovedstedene i verden. Samtidig er København også et meget attraktivt reisemål, ettersom at du enkelt kan utforske det kompakte sentrum til fots og på sykkel. Nesten halvparten av byens befolkning transporterer seg daglig med sykkel, men bussene og metroen kjører ofte døgnet rundt og er gode alternativer hvis du vil bevege deg raskere omkring i byen.

Det er ikke andre storbyer som har like rent vann i havnen som København. Du kan nyte en forfriskende dukkert i havnebadet på Islands Brygge eller ved det store kjøpesenteret Fiskertorvet. Nærheten til vannet betyr også muligheter til utradisjonell sightseeing. Lei en kajakk eller ta med familien på en båttur i en liten motorjolle og utforsk kanalene sammen. 

På land kan du selv midt i bykjernen nyte et snev av friluftsliv. Her ligger flere grønne pustehull som egner seg perfekt til en romantisk piknik, sport eller en behagelig pause fra sightseeingen.

Med andre ord - på en billig reise til København venter massevis av opplevelser for hele familien!

Reiser til Danmark

Les mer om Danmark og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Danmark her

Hoteller i København