Reiser til Sunny Beach

På Sunny Beach er det mye liv og røre og det er hektisk i høysesongen. Dette stedet har en av de fineste strendene i Bulgaria og prisene er lave.

Badebyen Sunny Beach ligger ved Svartehavskysten og har en 8 kilometer lang sandstrand. Langs stranden er det en fin strandpromenade med butikker, restauranter og her ligger det mange hoteller som er perfekt for barnefamilier. På Sunny Beach ligger en av de fineste strendene i Bulgaria, den er langgrunn, bred og med finkornet lys sand og er velholdt. Her finner du flere vannsport aktiviteter å velge mellom og man kan leie solsenger og parasoller. Det finnes også flere badeland man kan reise til om man får lyst på en avveksling.

Her er det et sentrum med mye liv og røre, og det blir hektisk i høysesongen. Det fins mengder av aktiviteter, fornøyelser, shopping, barer og restauranter og prisene er lave. Det er mange butikker i sentrum og langs stranden hvor du kan kjøpe sko, vesker, klær og solbriller til mye lavere priser enn hjemme. Her får man mye for pengene. Ca 4 kilometer sørover fra Sunny Beach ligger den koselige middelalderbyen Nessebar som er på Unescos verdensarvliste.

Det tar litt over 3 timer med direktefly fra Gardermoen til flyplassen i Burgas. Det går fly hit fra flere byer i høysesong. Det er 32 km fra flyplassen i Burgas til Sunny Beach og du kommer deg enkelt til sentrum på ca 30 minutter med taxi eller buss.

Hvem passer dette reisemålet for?

Sunny Beach passer for både barnefamilier, par og vennegjengen. Tilpass hotell og beliggenhet etter hva du vil se og gjøre, det gjelder særlig om du reiser med barn og kanskje ønsker å bo litt i avstand fra de livlige og hektiske restaurant- og bar områdene.

Når er det best å reise hit?

Sesongen er mai-september, resten av året er det meste stengt.

Reiser til Bulgaria

Les mer om Bulgaria og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Bulgaria her

Hoteller i Sunny Beach

Populære hoteller i Sunny Beach

Bulgaria, Sunny Beach
  • Nærmeste flyplass: 28 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
Bulgaria, Sunny Beach
  • Nærmeste flyplass: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng
Bulgaria, Sunny Beach
  • Nærmeste flyplass: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Svømmebasseng