Hotel Chuchulev

Offisiell kategori

9,2
Fantastisk
101 anmeldelser

Dette sjarmerende hotellet ligger i Sozopol. Eiendommen rommer 23 koselige soverom. Det er trådløs internettforbindelse overalt på hotellet. Chuchulev tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen rom hvor de som velger å overnatte her kan be om babysenger til de minste barna. Det finnes en parkeringsplass. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Chuchulev. Reisende kan benytte seg av sportsaktivitetene på hotellet. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

Derfor skal du velge Hotel Chuchulev

  • Nærmeste flyplass: 44 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje

Kart og avstander

  • Harmani-stranden: ca. 600 m
  • Sozopol arkeologiske museum: ca. 900 m
  • Neptun badeland: ca. 5 km
  • Burgas: ca. 33 km
  • Burgas Flyplass: ca. 44 km (50m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Chuchulev. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

  • Internettilgang / WiFi
  • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Parvi Mai Street 12
Sozopol

Koordinater

Latitude: 42.4171
Longitude: 27.6984

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer