Prestige City 2

Offisiell kategori

7,8
Bra
249 anmeldelser

Perfekt for familier, ligger dette flotte hotellet i Primorsko. Beliggende innen 1. 5 kilometer fra bysentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Eiendommen ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet består av totalt 174 koselige rom. Denne eiendommens byggeår dateres tilbake til 2008. Kunder kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig på overnattingsstedets fellesområder. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Prestige City 2 tilbyr ikke babysenger. Overnattingsstedets fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere. Reisende med egen bil vil sette pris på parkeringsfasilitetene på Prestige City 2. Gjester på Prestige City 2 kan benytte stedets transportservice. Restauranten serverer overdådig mat i elegante omgivelser. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette overnattingsstedet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Matelskere kommer til å sette stor pris på stedets kulinariske tilbud - her finnes noe godt for alle typer gjester. En bred vifte av verdensklasseunderholdning tilbys stedets gjester. Overnattingsstedet tilbyr businessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

Derfor skal du velge Prestige City 2

 • Nærmeste flyplass: 61 km
 • Nærmeste strand: ca. 300 m
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Greit å vite

OBS! All inclusive-konseptet bestemmes lokalt av hotellet og kan endres i løpet av sesongen. Det aktuelle programmet får du ved ankomst til hotellet. All inclusive inkluderer alltid frokost, lunsj og middag (vanligvis i hotellets buffetrestaurant) samt snacks som f.eks. is og et utvalg lokale drikkevarer (vanligvis på bestemte tidspunkter).

Har du bestilt et opphold med All inclusive (uansett om det er light, plus eller noe annet) er det ikke alltid at alle barene og restaurantene på hotellet inngår i All inclusive-konseptet. Ønsker du likevel å benytte deg av de stedene som ikke inngår, betaler du ekstra for mat og drikke direkte på stedet.

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 300 m
 • Avstand til sentrum: ca. 1.5 km
 • Neptun badeland: ca. 22 km
 • Sozopol arkeologiske museum: ca. 23 km
 • Burgas Flyplass: ca. 61 km (1h 0m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Prestige City 2. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Barnebasseng evt. seksjon
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Strand nærmere enn 1½ km
 • Spa / Velværesenter
 • Hotellbar
 • Mulighet for All inclusive

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse


Primorsko

Koordinater

Latitude: 42.2566
Longitude: 27.7474

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer