Reiser til Balchik

Balchik har fine sandstrender ved byen og i de nærliggende områdene. Her finner du en hyggelig strandpromenade og mange bra restauranter. For de som liker å spille golf kan nevnes at Balchik har tre moderne golfbaner

Svartehavsbyen Balchik

Dette er en liten by som ligger rett nordøst for Albena. Navnet har den fått etter middelalderherskeren Balik. Balchik og områdene rundt har en historie som strekker 2400 år seg tilbake i tid.

Denne Svartehavsbyen har et godt “middelhavsklima” året rundt. Her ligger fine sandstrender ved byen og i de nærliggende områdene. I Balchik finner du en hyggelig strandpromenade, marina og mange bra restauranter. Prisene er lavere enn på de større turiststedene.

På grunn av sin rike historie finnes det mange severdigheter som er vel verd å se i nærområdene. Arkeologene finner stadig store historiske funn i området. Blant annet kan du dra og se Kibela Tempelet som ble oppdaget i 2007.

I bynære områder kan du gå på flotte turer. For de som liker å spille golf kan nevnes at Balchik har tre moderne golfbaner ikke langt fra byen.

Reiser til Bulgaria

Les mer om Bulgaria og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Bulgaria her

Hoteller i Balchik