Hotel Relais Bourgondisch Cruyce - A Luxe Worldwide Hotel

Offisiell kategori

9,8
Fantastisk
707 anmeldelser

Dette sjarmerende hotellet er i Bruges. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Innen 80 meter vil gjester finne offentlige transportforbindelser som lar dem utforske området. Overnattingsstedet rommer 16 koselige rom. De som velger å overnatte her kan benytte Wi-Fi-forbindelsen som er tilgjengelig i hotellets fellesområder. Besøkende vil sette pris på døgnåpen resepsjon. Det finnes en parkeringsplass.

Derfor skal du velge Hotel Relais Bourgondisch Cruyce - A Luxe Worldwide Hotel

 • Nærmeste flyplass: 107 km
 • Nærmeste strand: ca. 20 km
 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant

Kart og avstander

 • Nærmeste strand: ca. 20 km
 • Avstand til sentrum: ca. 200 m
 • Bruxelles Flyplass: ca. 107 km (1h 20m)
 • Brussels South Flyplass: ca. 145 km (1h 40m)
Alle de viste rombildene er eksempler. Innredning og størrelse kan variere innenfor samme romtype. Vær oppmerksom på at om du bestiller overnatting i kategorien "economy" kan dette avvike fra vår beskrivelse - ofte holder kategorien "economy" en lavere standard (med eller uten vinduer/utsikt).

Nedenfor finner du utvalgte hotell- og romfasiliteter på Hotel Relais Bourgondisch Cruyce - A Luxe Worldwide Hotel. Noen kan være felles og/eller mot betaling på stedet, eller tilhøre spesifikke romtyper.

 • Internettilgang / WiFi
 • Restaurant
 • Parkering / Garasje (evt. mot betaling)
 • Hotellbar

NB: Noen fasiliteter som f.eks. utendørs svømmebasseng og restaurant kan være sesongstengte og kan innebære betaling direkte til oppholdsstedet (lavsesong er vanligvis fra oktober til og med april for de fleste reisemål i Sør-Europa - med unntak av vinterdestinasjoner som Madeira og Kanariøyene). For Thailand er det nesten omvendt (høysesong er vanligvis fra oktober til april) - men det kan være forskjeller fra reisemål til reisemål. Vi henviser til og anbefaler forøvrig at du leser vår FAQ

Adresse

Wollestraat 41-47
8000 Bruges

Koordinater

Latitude: 51.2074
Longitude: 3.2271

Anmeldelser fra TrustYou

TrustYou samler inn data fra flere vurderingssider og skaper et samlet gjennomsnitt.

Slik kan du reise

Hos Solfaktor vil vi gi deg som gjest størst mulig fleksibilitet, og du kan derfor bestille pakkereiser med valgfri avreisedato, avreiseflyplass og reiselengde. Du kan som nevnt også velge å kun bestille hotell dersom du ønsker å arrangere reisen selv.

Informasjon om aktuelle flyruter og flytider finner du i søkemotoren i trinn 2 når du søker etter en reise. 

På alle reiser som inkluderer fly og hotell kan du i tillegg bestille en leiebil eller transport t/r ditt hotell. Vi tilbyr både privat transport og felles transport med flere stopp. Informasjon om transport, kategorier og aktuelle priser for bilutleie kan du se i de påfølgende trinnene i søkemotoren. Prisene for leiebil er for hele oppholdet med henting/levering i forbindelse med ankomst/hjemreise til og fra den valgte ankomstflyplassen. 

Vis mer