Reiser til Bridgetown

Bridgetown har mange flotte bygg i britisk kolonistil. De små fargerike husene ligger på rekke og rad, og små kafeer og barer inviterer til en pust i bakken. Byen er tax-free og har mange gode shoppingmuligheter.

Britisk kolonistil møter karibiske farger i Bridgetown

Barbados‘ hovedstad heter Bridgetown, og ligger på vestkysten av øya. Det er en liten by man gjerne bør sette av en dag til å besøke. Her går dagliglivet sin vante gang, i et behagelig tempo og med en karibisk atmosfære. De små fargerike husene ligger på rekke og rad, og små kafeer og barer inviterer til en pust i bakken. Her finnes også mange flotte bygg i britisk kolonistil, og Barbados er kanskje selve definisjonen på begrepet.

Bridgetown er tax-free, og den shoppingglade vil like seg her, med gode muligheter for å gjøre et kupp på kjente merkevarer samt lokalt håndverk og souvenirer. Rom og krydder er også populært å ha med hjem.

I 2011 ble Bridgetown utnevnt som et av de 25 nye stedene på UNESCO sin verdensarvliste. Bor du i Holetown eller St. Lawrence Gap er det kort vei inn til hovedstaden, så sett gjerne av en dag til byvandring.

Reiser til Barbados

Les mer om Barbados og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Barbados her

Hoteller i Bridgetown