Søk reise
Vi elsker Phuket

Vi elsker Phuket

Phuket i Thailand byr på flotte strender og badebyer i alle størrelser! Det er en stor favorittdestinasjon blant nordmenn, og også Thailands største ferieøy. Phuket er en øyprovins i det sørlige Thailand, så det er utrolig mange fine reisemål i dette området. Øya er dekket av mye fjell, mens området rundt hovedstaden Phuket Town er mer lavland. 

Hvor bør du reise i Phuket?

Det er mange fine steder å reise til i Phuket. Et pluss for mange er at antallet backpackere er lavere her på øya, sammenlignet med for eksempel øst i Thailand, eller i Krabi. Grunnen til at det er færre av den typen turister, er fordi eiendom er ganske dyrt. I tillegg har mange luksushoteller har etablert seg på øya.

Hvis du vil nye romatiske kvelder på strander, anbefaler vi koselige Kamala Beach. Ønsker du umiddelbar tilgang til uteliv, strand og shopping, er Patong midt i blinken for deg! Familien vil kanskje trives best ved Kata Beach. Hvis det er avslapning, natur og helt rolige omgivelser, anbefaler vi Khao Lak. Dagsutflukter til de mange flotte øyene i Phang Nga-bukten ordner du enkelt etter ankomst. Her finnes blant annet Phi Phi-øyene, med noen av Thailands flotteste strender.

Tips til reisen

Den beste tiden å reise på er fra desember til mai, men reiser du i sommerhalvåret er prisene på sitt beste og du får svært god valuta for pengene. Med Solfaktor kan du selv skreddersy din pakkereise til Phuket, og vårt fleksible reisesøk gjør at du selv kan velge reiselengde.