Søk reise
Vi elsker København

Vi elsker København

Noen dager i dejlige København er aldri feil! Dette er byen vi aldri får nok av. Har du vært der før bør du reise igjen, for i København skjer det endringer hele tiden!

Tips til hva du kan gjøre i København

Trodde du Tivoli bare var karuseller og sukkerspinn? På kveldstid er det de voksnes arena, med masser av underholdning og events i gjennom året. Hver fredag fra mai til september er det Fredagsrock på stor-scenen. Her opptrer både internasjonale og danske artister.

Godt drikke hører med i København, og vi kommer selvfølgelig ikke utenom øl. Øl i alle varianter! Her finnes trendy tappe-barer (noen av de med nærmere 60 øltyper på tapp!), såvel som de tradisjonelle hyggelige fortauskafeene som inviterer til en pust i bakken og noe godt i glasset. Mikkeller på Vesterbro eller Nørrebro Bryghus liker vi godt, og i disse områdene finner du også spennende shopping; både vintage og nytt i mange frittstående butikker, og designbutikker med siste nytt på trendfronten.

Hvordan kommer man seg rundt?

I København tar du deg lettest rundt på to hjul. Byen har fått nye bysykler, som er både elektriske og har skjerm med GPS! Det er altså ingen unnskyldning å farte rundt i taxi lenger. Bysyklene fungerer utmerket, og det er mulig med dagsabonnement for rundt femtilappen. Siden den danske hovedstaden er såpass flat, og allerede har mange syklister, er det kjempefine sykkelveier gjennom hele byen.

Hvis været tillater det er det en fin tur over til Amager, med sine flotte sandstrender, eller kanskje en tur langs kanalene i Christianshavn.

Utvalgte priser til København

København     netter     Se mer
København     netter     Se mer
København     netter     Se mer
København     netter     Se mer