Søk reise
Vennlige og vakre Vietnam

Vennlige og vakre Vietnam

Vietnam er et langstrakt land som ligger sør for Kina, og øst for Thailand. På grunn av beliggenheten har landet flere ulike klimasoner og kan skimte med både grønne fjell, tett jungel og langstrakte strender. I tillegg finnes det en rekke eksotiske øyer helt i sør som gir den perfekte paradis-følelsen.

Mange impulser

Vietnam har flere ganger vært okkupert av Kina og dette gjenspeiler mye av kulturen og arkitekturen. Landet har også fått mange impulser fra sin tid under fransk okkupasjon; fra de franske kvartalene i Hanoi, til baguettene og den gode kaffen man får på fortauskafeene rundt om i landet. Vietnam har et verdenskjent kjøkken som kjennetegnes av ferske råvarer, rene smaker og spennende urter og grønnsaker. Nasjonalretten Phở (nudelsuppe med kjøtt) vil man garantert stifte god kjennskap til under reisen.

Landet tilbyr en perfekt kombinasjon av aktive dager med utflukter og sightseeing, og late stranddager under en stråparasoll. Med en kystlinje på nesten 350 mil er det alltid en strand i nærheten.

Hvor bør man reise?

Vietnam er fortsatt svært prisgunstig, og man får bra hoteller til meget gode priser. Etter noen aktive dager i for eksempel Hanoi eller Saigon er det herlig å lade opp batteriene på en solseng på et 5 stjerners strandresort i Da Nang eller Nha Trang.  Vil du kombinere både strand, historie og kultur uten å reise så mye rundt er Da Nang en utmerket base. Den gamle keiserbyen Hue og kanalbyen Hoi An med de sjarmerende trehusene ligger bare en kort kjøretur unna.

Er du glad i Thailand vil du elske Vietnam, og har du først vært i Vietnam vil du garantert tilbake!

Vi skreddersyr alle type reiser i Vietnam. Du velger selv hvor aktiv reisen skal være, og om du ønsker rundreise eller kun sol & bad.

Send oss en forespørsel her!