Søk reise
Varme storbyer

Varme storbyer

Europeiske storbyer er på sitt beste på høsten. Den verste varmen har gitt seg, turistene er færre og prisene er gode. Det er deilig å kunne nyte noen siste sommerdager i år, og vi vet akkurat hvilke byer som har utmerket klima på høsten.

Barcelona er evig populær. Den perfekte kombinasjonen av storby og strand gir en unik mulighet for å legge seg på stranden innimellom hektiske runder med shopping og museer. Er du heldig med været kan det være varmt langt ut i oktober.

Istanbul er metropolen der øst møter vest. En smeltedigel av arkitektur og kultur, og akkurat passe eksotisk. Nyt en kopp mynte-te på en hyggelig gatekafé mens bylivet går sin vante gang.

Lisboa er en av Europas sørligste hovedsteder, og selv om atlanterhavet raskt blir kaldt etter sommeren, er luften fortsatt varm. Her er det ofte over 20 grader selv i november, og mange av hotellene har både soldekk og svømmebasseng

Athen gir den herlige smaken av solrike Hellas uten å måtte være i to uker på en liten øy. Byen er moderne, med et stort utvalg av kjøpesentre, kunst og kultur. Å se Akropolis er et must!

Roma er kjærlighetens by, og å vandre rundt her er som å være med i en spillefilm. Vakre monumenter og bygninger over alt! Finn en hyggelig trattoria i en av de mange brosteinsgatene og nyt et herlig italiensk måltid til en hyggelig pris.

Priseksempel til storbyer i høst

Barcelona     netter     Se mer
Barcelona     netter     Se mer
Istanbul     netter     Se mer
Istanbul     netter     Se mer
Lisboa     netter     Se mer
Lisboa     netter     Se mer
Athen     netter     Se mer
Athen     netter     Se mer
Roma     netter     Se mer
Roma     netter     Se mer