Søk reise
Tyrkiske feriefavoritter med SOLFAKTOR

Tyrkiske feriefavoritter med SOLFAKTOR

De mest kjente feriestedene i Tyrkia er nok Alanya, Kemer og Marmaris. Men hva sier du til å oppdage Kas, Fethiye eller Icmeler? Eller spennende Istanbul?

Her kommer litt informasjon om våre tyrkiske feriefavoritter!

Kort om noen av feristedene langs Tyrkias middelhavskyst

  • Marmaris: Flott havneby med hyggelig strandpromenade, Herfra kan man seile ut på det som kalles “en blå tur”.
  • Fethiye: Av Tyrkias fineste badesteder, som ligger mellem Antalya og Marmaris, regnes Fethiye for at være det beste. Ved havnen i Fethiye er det flere barer og tavernaer, og herfra kan man enkelt hoppe på en taxibåt til noen av de mange nærliggende strender og øyer.
  • Turunc: en idyllisk og fredelig liten landsby, som er ligger mellom bratte fjell langs havet – ca. 20 km sydvest for Marmaris.
  • Icmeler: Icmeler ligger ca. 7 km fra Marmaris, og strandpromenaden ligger mellom de to byene. Den hyggelige og vennlige stemningen i Icmeler gjør at stedet er blitt mange barnefamiliers favorittreiemål.
  • Kemer: Kemer er en hyggelig liten landsby omkranset av Taurusfjellene, med frodig grønn furuskog på den ene siden og det krystallklare og blå vannet på den andre.
  • Side: Side er en sjarmerende gammel by med en masse historiske minnesmerker. Den gamle bykjernen er bilfri, og i de trange smugene er det basarer, restauranter og barer.
  • Alanya: Alanya er det største og mest besøkte turiststedet på den tyrkiske riviera. Her er det to store og flotte sandstrender, som er adskilt fra hverandre med en odde, hvor en middelalderborg fra 1200-tallet står og troner.
  • Istanbul: En spennende storby som byr på både strendy shopping i motebutikker, men også utallige basarer, markeder og lokale håndverk. Eventyrlige palasser og flotte moskeer. En storbyferie for deg som vil ha en eksotisk opplevelse uten å reise for langt.

Hos SOLFAKTOR ordner du ferien selv. Velg avreiselfyplass i Norge, samt hvor lenge du vil være på ferie, enten det er en uke, 2 uker, 9 dager eller kanskje en hel måned.

Nedenfor finner du en oversikt over de billigste reisene for øyeblikket.

Gamla hamnen i Antalya

Priseksempel til Tyrkia fra Norge

Marmaris     netter     Se mer
Icmeler     netter     Se mer
Turunc     netter     Se mer
Fethiye     netter     Se mer
Patara     netter     Se mer
Kemer     netter     Se mer
Antalya     netter     Se mer
Belek     netter     Se mer
Side     netter     Se mer
Alanya     netter     Se mer
Öludeniz     netter     Se mer
Kas     netter     Se mer
Istanbul     netter     Se mer