Søk reise
Topp tre voksenhoteller på Kreta

Topp tre voksenhoteller på Kreta

Kreta er mange nordmenns favoritt-reisemål, og ikke uten grunn! Det er drøssevis av hoteller å velge mellom, både for barnefamilier, og voksne. Her er våre topp tre hoteller for voksne, på Kreta.

Altså selv om Kreta har blitt en favoritt blant barnefamilier betyr ikke det at voksne og par ikke kan finne sine helt avslappede og romantiske øyeblikk. Øya byr på flere hoteller kun for voksne, og vi har plukket ut 3 hoteller som er våre voksenfavoritter, og som vi gjerne vil bo på!

Klikk på hotellnavnet eller bildet for å komme til info-side og reisesøk.

The Island Hotel

theislandhotel

Et flott 4-stjerners hotell like utenfor den pittoreske byen Gouves. Livlige Hersonissos ligger kun 7km unna hvis man synes det blir for stille. Hotellet har både treningsrom og spa, og tilbyr også romkategorier med privat basseng.

Santa Marina Plaza

santamarinaplaza

Dette hotellet ligger i sjarmerende Agia Marina ved Chaniakysten. Hotellet får svært gode tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Nyt en forfriskende drink på solsengen i det pene hageområdet, eller på hotellets strandområde.

Sensimar Elounda Village

elounda-village

Dette flotte hotellet ligger i den koselige fiskerlandsbyen Elounda, på en liten høyde. Dette gir fantastisk sjøutsikt, og flott skue fra infinity-bassenget. Et hotell for deg som ønsker en intim atmosfære. Hotellet er tillatt også for barn over 13 år.