Søk reise
Tilbud til Thailand i november - bangkok, chiang mai og phuket

Tilbud til Thailand i november - bangkok, chiang mai og phuket

Vil du oppleve det beste av Thailand på en 14 dagers reise? Solfaktor Eksotisk har lang erfaring og kunnskap om Smilets Land, og akkurat nå kan du få oppleve Thailand fra nord til sør til en ekstra god pris.

Reisen begynner med 3 dager i livlige Bangkok. Bruk tiden på markeder, kjøpesentre, sightseeing og utflukter i og utenfor byen. Legg storbyen bak deg til fordel for frodige Chiang Mai for avkopling og naturskjønne inntrykk, sykkelturer, landsbybesøk, opplev vakre templer og det kjente elefantreservatet. Etter 3 grønne dager  går ferden videre til Sør-Thailand og strandparadiset Phuket. Nyt silkemyke strender, bølgeskvulp og svaiende palmer med en kald Singha i hånden, eller besøk noen av de mange populære øyene i Phang Nga-bukten. Snorkling, dykking, sol, bad, spa og avslapning er stikkord du garantert vil stifte bekjentskap med i Phuket.

Du bor godt på 4 stjerners hoteller, sentralt i Bangkok og Chiang Mai, og rett på den lekre Kamala-stranden i Phuket.

Tilbudet inkluderer:
-Flyreise fra Oslo med Qatar Airways, et av verdens beste flyselskap. Moderne fly og service i særklasse
-2 netter på Rembrandt Hotel i Bangkok (dobbeltrom m/frokost)
-3 netter på Khum Phaya Resort & Spa i Chiang Mai (dobbeltrom m/frokost)
-7 netter på voksenhotellet Kamala Beach Resort eller familiehotellet Sunwing Kamala Beach om du reiser med barn (dobbeltrom m/frokost)

-Alle skatter/avgifter

Pris per person når 2 reiser sammen: NOK 13.795,-

Egne priser for familier som reiser med barn.

Tilbudet gjelder for reise i november, men du kan gjerne velge en annen reiseperiode om ønskelig. Tilbudet gjelder ikke i høysesong (juleferie, sommerferie etc)

Send oss en forespørsel via vårt skjema, så vil vi sende deg et skreddersydd tilbud på denne pakken.