Søk reise
Test.modul-Her bor du i Hua Hin

Test.modul-Her bor du i Hua Hin

Hua Hin og Cha Am byr på hoteller i alle prisklasser. Familieresorter og boutique-hoteller ligger side om side langs de gylne strendene. Vi har besøkt fire hoteller som får gode tilbakemeldinger og er trygge valg når du planlegger reisen. Klikk på hotellnavnet for å se priser og ledige avganger.

Evason Hua Hin

Evason Resort - Hua Hin Poolview

Evason Hua Hin et praktfullt 5-stjerners hotell som ligger cirka 20 minutter sør for Hua Hin. Høy standard på rommene, inkludert luksuriøse Pool Villas. Service i ypperste klasse og meget gode restauranter. Passer for alle, men barnefamiliene blir tatt ekstra godt vare på.

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin 

Centara Grand Beach Resort and Villas Hua Hin

Centara Grand Beach Resort & Villas Hua Hin et svært 5-stjerners hotell midt i byen i Hua Hin. Hotellet er bygd i smakfull kolonistil og har store flotte rom. Varierende utvalg av restauranter og 2 enorme svømmebasseng. Har alt hva et hotell trenger, inkludert tilgang på en fin strand.

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort and Spa

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa er et stort 4-stjerners hotell utenfor Cha Am som kan tilby stort sett alt av fasiliteter. Alle de romslige rommene har havutsikt. Imponerende utvalg av restauranter og barer samt digert svømmebasseng for alle aldre. God valuta for pengene.

Regent Cha Am Beach Resort

Regent Cha Am Beach Resort

Regent Cha Am Beach Resort er et hyggelig og familievennlig hotell med 3,5 stjerner. Hotellet har flere restauranter, og tilbyr aktiviteter for store og små hver dag i høysesong. Ligger utenfor Cha Am, og 5 minutters gange til lokalt sentrum. Bred strand like utenfor hotellet.

 

Hua Hin er Thailands eldste badeby, og en skikkelig ferieklassiker. Les mer om Hua Hin her.