Søk reise
Syv tips til Miami-reisen

Syv tips til Miami-reisen

Å besøke Miami Beach er som å være på et filmsett. De karakteristiske art deco-byggene ligger tett i tett ved South Beach, neonlysene skinner om kapp og luksusbilene seiler opmmerksomhetssykt nedover Ocean Drive. Her handler det om å se og bli sett. Miami er akkurat så harry at det er “innafor”, og på en eller annen finurlig måte smelter alle impulsene inn i en fargerik, avslappet og deilig atmosfære. Miami Beach er like flott for barnefamilien som for guttegjengen som skal på partytur.

Utvalgte priser til Miami Beach

Miami Beach     netter     Se mer
Miami Beach     netter     Se mer
Miami Beach     netter     Se mer
Miami Beach     netter     Se mer
Miami Beach     netter     Se mer
Miami Beach     netter     Se mer

Her er 7 tips til deg som vil oppleve Miami:

KLIMA

-Miami kan besøkes hele året. Tørrest og mildest er det fra januar til april. Det regner lite, solen skinner mye, og dette er den beste (og dyreste) perioden å reise på. Fra mai til juli er det varmt og fuktig, men fremdeles mye bra vær. Høsten i Miami er ustabil, men solen er aldri langt unna. Regnskurene er kraftige og hyppige, men det er på denne tiden du gjør det beste reisekuppet! En skur i ny og ne er bare oppfriskende.

STRENDER

-er aldri langt unna. Her er kilometer på kilometer med kritthvite og langgrunne strender. Boulevarden er en hyggelig promenade. Lei sykkel eller rollerblades og blend inn med innbyggerne.

UTELIV

-South Beach er stedet å dra ut. De fleste nattklubbene ligger bare noen minutters gange fra hverandre. Frister det mer med en drink på fortauskanten er det flusst av barer å velge i. På homo-barene er det drag-show med god stemning. Mange av hotellene ved Ocean Drive har takterrasser som innbyr til avslappende avbrekk fra hektisk gateliv.

UTFLUKTER

-Alligatorsafari i Everglades-sumpene er en populær dagsutflukt. I tillegg er det mye å se og oppleve i Miami og ved Miami Beach; Little Havanna er et Cuba i miniatyr, Vizcaya-museet innbyr til ro og avslapning, American Airlines Arena er byens hjemmestadion, og en Miami Heat-kamp bør definitivt oppleves!

SHOPPING

-Utendørs-senteret Lincoln Road Mall er samlingspunkt på kveldene. Men gaten Collins Avenue er også populær. Her er alle kjedebutikkene representert. Kjører du et stykke ut av Miami ligger det flere outlets med superpriser på forrige sesongs kleskolleksjoner. Dolphin Mall er en av USAS mest kjente outlets.

KULTUR

-Miami kalles ofte Latin Amerikas hovedstad. Hele 70% av befolkningen i Miami er av latinsk opprinnelse. Gå ikke glipp av de mange latinske kvarterene,  matopplevelsene står i kø!

FESTIVALER

-Miami byr på festivaler hver måned hele året. Vi bare nevner; vinfestival, sjømatfestival, designfestival, art deco-festival og selvfølgelig er det også en egen sjokoladefestival!