Søk reise
Sunny Mallorca

Sunny Mallorca

Vakre Mallorca, øya som fortjener et besøk av alle!

Her finnes det utallige småbyer med vakre strender, og hvorfor ikke leie en leilighet oppe i åsen med eget svømmebasseng?

Palma regnes for å være hovedstaden på øya, og det er ikke uten grunn at den kalles for «lille Barcelona». En stor og bred strandpromenade strekker seg gjennom byen og ned mot havnen der man kan oppleve det eksklusive båtlivet. På hotellene i Palma kan man tilbringe dagene i hyggelige og moderne lounger ved bassengkanten eller begi deg ut på førsteklasses shoppingmuligheter. Det finnes et bredt utvalg av restauranter med gode priser, som blant annet tilbyr Paella i verdensklasse.

På nordsiden av øya ligger Alcudia, som med sin familiære atmosfære gjør den til en favoritt hos barnefamiliene. I midten av byen kan man oppleve den lange finkornede stranden og en svært hyggelig strandpromenade. Her kan man nyte fine restauranter med god service. Langs kysten på Alcudia tilbyr de også store all inclusive-komplekser med barneklubber og masse bassengmuligheter på hotellområdene.

Langs sørkysten finner vi Magaluf og Palma Nova, de to største partystedene på øyen. Disse to øyene ligger bare et steinkast fra hverandre, og for de som ønsker å kombinere både nattliv og strender, regnes Palma Nova for å være et noe roligere sted enn Magaluf.

Vi konkluderer med at Mallorca kan tilby noe for alle, og det anbefales sterkt å leie bil ettersom det både er enkelt, og øya har fine veier. Mot slutten av bestillingen din kan du velge leiebiler til gode priser. 

Mer informasjon om Sunny finner du her

Priseksempel til Mallorca

Mallorca     netter     Se mer
Alcudia     netter     Se mer
Palma     netter     Se mer
Magaluf     netter     Se mer
Cala Dor     netter     Se mer
Palma Nova     netter     Se mer