Søk reise
Sunny Beach for hele familien

Sunny Beach for hele familien

Vil du slappe av på en flott og rolig sandstrand på dagen, og samtidig ha nærhet til et stort utvalg restauranter og fornøyelser? Da er Sunny Beach midt i blinken for deg. Sunny Beach er Bulgarias største reisemål, og ligger perfekt til ved Svartehavet. 

Opplevelser

Her finnes store familiehoteller med en rekke aktiviteter som barneklubb, utflukter, lek og moro. La barna kose seg ved det flotte barnebasseng mens du slapper av med en god bok ved bassengkanten. Den  7 kilometer lange sandstranden omtales ofte som en av de beste i Europa. Vannet glitrer innbydende i sommersolen, og Svartehavet er et av Europas reneste hav. Stranden ved Sunny Beach har fåt EU sin Blue Flag-utmerkelse for rent badevann.

En reise til Bulgaria byr på et lavt prisnivå, deilig mat og drikke, flotte strender og en mengde fornøyelser.

Ryktene om at dette kun er et partysted er for lengst feid av banen. Bargaten er forholdsvis liten og konsentrert, og Sunny Beach har svært mye å by på for turister i alle aldre. Den langgrunne stranden er perfekt for barnefamilier. I tillegg er det markeder og handlegater i området som anbefales å besøke. Her finner du både turistsjapper, lokale varer og andre lokale butikker. Hvis du vil til større handleområder kan du ta lokalbussen til Nessebar.

Utvalgte priser til Sunny Beach

    netter     Se mer
    netter     Se mer
    netter     Se mer
    netter     Se mer
    netter     Se mer
    netter     Se mer