Søk reise
Storbyferie Berlin, Frankfurt, Hamburg,Munchen, Lübeck og Köln

Storbyferie Berlin, Frankfurt, Hamburg,Munchen, Lübeck og Köln

Pulserende storbyer, arkitektoniske høydepunker, historiske severdigheter, livlige handleområder, romantiske bindingsverksklenodier, spennende natteliv: Byene i Tyskland har mange sider.

München: Slappe av på kafé og la livet passere revy. Nyte henimot latinsk stemning – det er en fin, liten flukt fra hverdagen. München er en by med historie: Biergärten og barokke kirker, kongelige residenser og kunstutstillinger. Uansett om du er kommet for å oppleve julemarkeder, pride-parader, musikaler på Deutsches Teater eller fotball på Allianz Arena, så nyter du livet i München

Lübeck: Verdensberømte Holstentor, de syv tårnene, marsipan og skipssamfunnet – Lübecks gamle bydel er alltid verdt et besøk. For dem som vil oppleve noe annet, er en tur gjennom Lübecks smug og bakgårder – eller et kafébesøk unna de vanlige turisttråkkene – et innsidetips.

Berlin: 365/24 – Berlin er byen som aldri sover.

Berlin er åpen for mennesker og musikk, for nytt og gammelt både innen- og utendørs. Du trenger ikke velge noe i Berlin. Alt er i gang, og det er det hele tiden.

Thüringen: Byene i Thüringer har alt. Her opplever du verdensarv-steder og trasker i historiske personligheters fotspor. Det er kort vei mellom museer, slott og historiske bykjerner med trivelige kafeer, tradisjonelle restauranter og berømte vertshus.

Köln: – den oplevelsesværdige metropol ved Rhinen. Domkirken og Rhinen, kirker og museer, talrige store events og en kreativ urban scene er blot nogle af de ting, som hvert år trækker mere end 100 millioner besøgende til Köln. Og det er ikke kun de mange storslåede seværdigheder, men også den særlige livsstil og livsfølelses som metropolen ved Rhinen giver sine besøgende, der får mange til at vende tilbage – igen og igen!

Frankfurt er en by full av kontraster. Her finnes noen av de høyeste, mest moderne og spektakulære skyskraperne i Europa, ved siden av velholdte gamle bygninger og er et av de største finanssentrum på kontinentet. Sentrum av Frankfurt, spesielt Römer og museene på elven Main trekker millioner av turister hvert år. 

Hamburg har en av de største havnene i Europa. En spasertur langs de mange vassdrag og kanaler illustrerer hvorfor Hamburg har blitt kalt Nord-Europas Venezia. Gå ikke glipp av en tur til den lokale fiskemarkedet (Fischmarkt ), Merchants District som er preget av imponerende rød mursteinsarkitektur, deilige matopplevelser på en av de mange bra restaurantene eller en kveld ute i universitetskvartalet.

For mer info om Tyskland, sjekk nettsiden www.germany.travel

Sjekk flybilletter i vårt flysøk nedenfor – du endrer enkelt antall personer etter du har valgt dato og klikket på søk.

Finn hotell i Berlin her…
Finn hotell i Frankfurt her…
Finn hotell Hamburg her…
Finn hotell i Munchen her…
Finn hotell i Køln her…
Finn hotell i Lubeck her…

Finn hotell i Thuringen her…

Når det gjelder storbypakker (fly+hotell) se lenger ned, endrer du enkelt avreisested, dato, antall personer etc etter du har klikket på orange knapp.

Storby fly+hotell fra Oslo

Berlin     netter     Se mer
Frankfurt     netter     Se mer
Hamburg     netter     Se mer
Munchen     netter     Se mer
Lübeck     netter     Se mer
Thüringen     netter     Se mer
Köln     netter     Se mer

https://youtu.be/kcvw_c1uPLQ

Flybilletter til Berlin, Hamburg, Frankfurt og Munchen