Søk reise
Reis på storbytur og juleshopping

Reis på storbytur og juleshopping

Tid for storby, shopping og hygge? Det er populært å reise på førjulstur til herlige storbyer i Europa. Solfaktor har her valgt ut 10 populære byer: Berlin, London, Barcelona, Amsterdam, Praha, krakow, Paris, København, Riga og Tallinn.  Her kan du handle julegaver med stil, få med deg litt magisk julestemning, store julemarkeder og mye hygge. Nedenfor har vi  beskrevet 5 av byene litt nærmere.

Berlin: Legg juleshoppingen til berusende Berlin og opplev de tradisjonsrike julemarkedene som preger byen fra november og frem til juleaften.

Les mer om reisemålet…

Praha: Har kanskje verdens beste julestemning som tatt ut av et eventyr. Spir, tårn, portaler og bruer er fantastiske kulisser for adventopplevelser.

Les mer om reisemålet…

Riga: Latvias hovedstad frister med julemarked for store og små. Rimelig prisnivå på suvenirer, juledekorasjoner strikkevarer og håndblåst glass.
Les mer om reisemålet…

København:
Fra midten av november til slutten av desember er det topp stemning i Kongens by og her finnes noe for et hvert budsjett.

Les mer om reisemålet…

Amsterdam: Blant julebodene her opplever du fantastiske blomsterdekorasjoner med tulipaner og stearinlys i alle regnbuens farger.

Les mer om reisemålet…

Du endrer enkelt dato, antall personer og kategori/stjerner på hotell etter du har klikket på VELG-knappen, så får du det helt som du selv ønsker. Alle priser er per person og inkluderer fly og hotell. 

Storby, juleshopping, hygge og julemarkeder

Berlin     netter     Se mer
London     netter     Se mer
Barcelona     netter     Se mer
Amsterdam     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer
Krakow     netter     Se mer
Paris     netter     Se mer
København     netter     Se mer
Riga     netter     Se mer
Tallinn     netter     Se mer