Søk reise
Reise til Fuerteventura

Reise til Fuerteventura

Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene, men fortsatt relativt uoppdaget. Øya har klart å beholde sin usjenerthet, og kan skimte med milelange strender hvor du garantert slipper å ligge tett.

Avslappende ferie i flott natur

På Fuerteventura kan du surfe, og øya er kjent for sine hotspots med ypperlige bølger. På grunn av den golde topografien blåser det alltid en bris som holder temperaturen på et behagelig nivå, med et årlig gjennomsnitt på 20,5°C. Fuerteventura kalles ofte Øya med evig vår.

Fuerteventura har høysesong fra november til april, men kan besøkes hele året. På grunn av sin nærhet til det afrikanske kontinentet og Sahara, kan øya i blant rammes av sandstormer som gir dårlig sikt og et fint støv legger seg på alle flater. Eksotisk, men helt ufarlig.

Enten du bor i populære Corralejo, familiefavoritten Jandia eller romantiske Costa Calma vil du garantert falle for Fuerteventuras tilbakelenthet, avslappede atmosfære og de sterke fargene på natur og sjø. Hit drar du som søker postkort-strender og turkist vann, eller som ønsker en avveksling fra de mer tradisjonelle Kanariøyene.

 

Ting å gjøre på Fuerteventura

Hovedgatene i Corralejo er øyas beste shoppingområde. Her finnes turistbutikker og merkebutikker, kjedebutikker og lokale utsalg på rekke og rad. I Puerto del Rosario kan du besøke lokale butikker med håndverk, skinn, vesker og andre lokale produkter. Her er det fortsatt siesta hver dag, så kom tidlig eller sent, ikke midt på dagen. Populære suvenirer fra Fuerteventura er olivenolje, krydder, håndlagde smykker og treutskjæringer.

På Fuerteventura er det strendene som er hovedattraksjonen. Milevis med finkornede kritthvite strender lokker turister fra hele verden. Windsurfing og kiting er også populært, og øya har flere sports-hoteller med et stort utvalg av aktiviteter. I tillegg er båtturer rundt øya populært, samt utflukter til den lile øya Los Lobos. Fuertebentura har også en dyrepark (Oasis Park) der du kan oppleve dyreshow og hilse på noen av dyrene.

Nedenfor ser du våre billigste reiser til Fuerteventura. Klikk på “se mer”  til høyre i oversikten for å se samtlige reiser og avganger til de utvalgte hotellene. 

Søker du noe mer spesifikt? I menyen på venstre side kan du selv søke opp ønsket reisemål med de kriterier og reisedatoer som passer deg.

Reise til Fuerteventura

Fuerteventura     netter     Se mer
Fuerteventura     netter     Se mer
Fuerteventura     netter     Se mer
Fuerteventura     netter     Se mer
Fuerteventura     netter     Se mer
Fuerteventura     netter     Se mer