Søk reise
Reis til Sri Lanka med Solfaktor Eksotisk

Reis til Sri Lanka med Solfaktor Eksotisk

Sri Lanka ligger syd for India, og kalles ofte for “Indias Tåre”. Det lille landet har en flere tusen år lang historie, og selv om ikke alle epoker har vært rolige og fine, er landet i dag en fredelig nasjon med stor turistvekst.

Sri Lanka har en svært frodig natur, og øya er derfor et populært rundreisemål. En typisk rundreise tar ca. 1 uke, og underveis stopper du innom flotte templer, spennende byer, frodig jungel, teplantasjer og du kommer tett på det lokale livet i landsbyene. Etter rundreisen avslutter du med noen herlige dager på stranden i en av Sri Lankas mange strandbyer. Hikkaduwa og Bentota er to av de mest kjente. Gylne strender og varm sol møter deg, og lokal kultur er aldri langt unna.

En reise til Sri Lanka kan enkelt kombineres med Maldivene, og en slik kombinasjonstur gir deg fantastiske opplevelser.

Solfaktor Eksotisk har inngående kunnskap om rundreiser på Sri Lanka, og våre lokale samarbeidspartnere har lang fartstid i bransjen. Dette gir oss det beste utgangspunkt for å skreddersy en rundreise på dine premisser. Vi benytter rutefly, og du kan selv velge reiselengde og når på året du vil reise.

Send forespørsel om tilbud på reise til Sri Lanka