Søk reise
Reis til Sardinia - Italias paradisøy

Reis til Sardinia - Italias paradisøy

Sardinia er Middelhavets nest største øy, og er et populært reisemål for både italienere og europeere. Øya omkranses av azurblått vann som holder en deilig temperatur fra mai til november.

Et av de største reisemålene på Sardinia er Alghero. Den sjarmerende badebyen byr på strender og butikker, restauranter og en flott gamleby innenfor lune bymurer. Gamlebyen er et naturlig samlingspunkt på kveldene, med et stort utvalg spisesteder, kafeer, iskrem-barer og fornøyelser.

Nord på Sardinia ligger Olbia (Costa Smeralda). Her yrer det av turister, og dette er setdet de rike vil se og bli sett, særlig havnebyen Porto Cervo regnes for å være øyas jetset-sentrum. Her kan du nyte god sjømat ved marinaen, med utsikt ove de mange flotte yachtene som ligger her hele sommeren.

Den beste opplevelsen av Sardinia får du ved å ha leiebil, og selv kjøre rundt og oppdage både strender og attraksjoner. Mange av strandene er helt folketomme, og det lyseblå vannet inviterer alltid til et friskt bad. Kjøp gjerne parasoll og liggematte, da det utenfor turistområdene kan være vanskelig å leie solsenger.

Korsika ligger kun 12 km nord for Sardinia og en dagstur dit anbefales på det sterkeste.

Sardinia kan besøkes hele året, men badesesongen er fra mai til november. Øya passer for deg som ønsker et alternativ til “Syden”, og som interesserer deg for mat, vin, kultur og historie. Sardinia er en levende øy hele året, med en rik historie og flott natur.

Priseksempel til Sardinia

Sardinia     netter     Se mer
Sardinia     netter     Se mer
Sardinia     netter     Se mer