Søk reise
Reis til Marokko og badebyen Agadir

Reis til Marokko og badebyen Agadir

Klar for å prøve noe nytt og eksotisk i vinter, uten å måtte reise langt og tilpasse deg tidsforskjell? Velg Marokko, et spennende reisemål med bare 5 timer flytid fra Norge! Marokkos mest populære badeby, Agadir, ligger ut mot Atlanterhavet omtrent på samme breddegrad som Kanariøyene.

 

agadir-strand-sol

De aller fleste hotellene i Agadir ligger langs den brede, 5 kilometer lange sandstranden, som strekker seg fra kongens feriepalass lengst sør, hele veien frem til den nybygde og lekre marinaen, et naturlig samlingspunkt på kveldstid. Her finnes et stort utvalg restauranter, kafeer, butikker og fornøyelser. Særlig sjømaten er kjent i Agadir, med ferske råvarer rett fra verdens beste «fiskedisk», Atlanterhavet. Et godt restauranttips er populære Pure Passion (husk å reservere bord ved vinduet).

agadir-strand

Bo billig og bra

Hotellene i Agadir er en miks av frittstående hoteller og leilighetskomplekser, i tillegg til marokkanske og globale hotellkjeder. Fellesnevneren for hotellene er at de er svært prisgunstige, og dette er stedet å unne seg et 4- eller 5-stjerners opphold uten å ruinere lommeboken. Flere av hotellene tilbyr all inclusive, da er mat og drikke inkludert, og det er enkelt å holde styr på pengebruken under ferien.

taghazout-strand-surf

Glad i å surfe?

En halvtimes kjøring fra Agadir ligger den lille landsbyen Taghazout, som de siste årene har blitt kraftig utbygget med mange lekre hoteller. Taghazout er faktisk et av Marokkos hotteste surf-spots!

essaouira-marokko-marked

Gå ikke glipp av

Kystbyen Essaouira ligger omkring 175 km nord for Agadir, og er et must å besøke! Lei taxi for en dag og opplev denne vakre byen som blant annet er kjent fra en rekke filminspillinger, som f.eks. Game of Trones! Essaouira er en sjarmerende by med koselige smug, forvillende souker, markeder og riader. Den livlige torgplassen er en perfekt avslutning på dagen, med gode restauranter og levende underholdning.

 

Nedenfor ser du våre billigste reiser til Agadir. Klikk på “se mer”  til høyre i oversikten for å se samtlige reiser og avganger til de utvalgte hotellene. 

Søker du noe mer spesifikt? I menyen på venstre side kan du selv søke opp ønsket reisemål med de kriterier og reisedatoer som passer deg.

Reiselengde 1 uke

Agadir     netter     Se mer
Agadir     netter     Se mer
Agadir     netter     Se mer

Reiselengde 2 uker

Agadir     netter     Se mer
Agadir     netter     Se mer
Agadir     netter     Se mer