Søk reise
Praha-tips

Praha-tips

Hvis du først har vært i Praha, vil du helt sikkert reise dit igjen. Her deler vi i SOLFAKTOR våre beste Praha-tips:

1: Gå gå gå! Dropp taxi. Praha er gå-vennlig og det er aldri langt til nærmeste pub. En pust i bakken og en kald Pilsner gir ny energi.

2: Shopping: Fra trendy Na Prikope med det siste innen mote og merkeklær, til skinn, håndverk og krystall i de trange smugene i gamlebyen.

3: Se byen fra nye vinkler på et elvecruise. Mange av båtene har servering, og da kan du både spise, drikke og gjøre sightseeing uten å reise deg opp fra stolen.

4: Spis middag på Klub Architektu, en rustikk kjellerrestaurant i gamlebyen med nydelig mat og store porsjoner.

5: Bli med på pub-til-pub med lokal guide og oppdag byens små, bortgjemte og autentiske kneiper. Turene avsluttes ofte med deilig tsjekkisk lunsj.

6: Rundt torget i gamlebyen ligger flere katedraler der det ofte er konserter. Stemningsfull og vakker musikk i storslåtte byggverk.

7: Ta en drink på Bed Lounge, en trendy bar nær gamlebyen. Kun hvitt interiør, hvite loungesofaer og masse puter. Chill-out musikk og fargerik belysning. Verdt et besøk!

8: Velg hotell med omhu. Bo nære gamlebyen. Sentrale hoteller er ofte bare noen hundrelapper dyrere enn de som ligger et stykke fra sentrum. Du sparer både tid og taxipenger. Tre hoteller vi liker er Grand Majestic Plaza, Savic Hotel og Barcelo Old Town.

 

Priseksempel til Praha (fly og hotell)

Praha     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer
Praha     netter     Se mer