Søk reise
På tur til Palma de Mallorca

På tur til Palma de Mallorca

Hovedstaden Palma de Mallorca ligger innerst i den store og vide Palma-bukten, som med sine 30 kilometer med flotte badestrender. Fra Magaluf i vest til S’Arenal i øst, er byen faktisk Europas største turistmaskin. På denne strekningen finnes nærmere 100 000 hotellsenger!

Opplevelser

I Palma by får du Syden-stemningen, med strand, sol og alt det innebærer, i tillegg til fantastisk shopping, historie, kultur, god mat og uteliv. Samtidig anbefaler vi å ta en tur i den gotiske katedralen Catedral la Seu, i gamlebyen. Katedralen tok 400 år å bygge, og ble ferdigstilt i 1601. Mens du allerede er i gamlebyen er det bare å fortsette utforskningen av de smale gatene med gamle plasser, nydelige patioer og fantastiske husfasader!

Palma er Mallorcas største by, og er en liten storby. I tillegg til historie, byr byen på god mat, kultur og uteliv. Her er det shopping, cava og tapas! Når det gjelder shopping finner du alt fra «siste skrik» og eksklusive designerbutikker til små butikker som selger lærprodukter. I gaten Avinguda Jaume III finner du kjedebutikker som Mango, Zara, Massimo Dutti, El Corte Inglés og Uterqüe.

Hvis du blir lei av å gå rundt, er det mange små kafeer å velge mellom. Her kan du bestille god mat og sangria! Hvis det er fart og moro du søker, bør du dra til Palma om sommeren og ta turen langs den brede strandpromenaden Passeig Maritim. Hvis du vil bade er det Cala Mayor og Playa de Palma som er de nærmeste strendene!

Ta gjerne veterantoget, eller lei bil, for å reise til Sóller, og opplev fiskelandsbyen Port de Sóller. Tok du toget til, kan du reise tilbake med rutebuss. Da får du sett en del andre små landsbyer på veien.

Vi anbefaler å velge et sentralt hotell i byen.

Opplev Palma de Mallorca

Palma     netter     Se mer
Palma     netter     Se mer
Palma     netter     Se mer
Palma     netter     Se mer