Søk reise
Oppdag Ras Al Khaimah, et eventyr du aldri glemmer

Oppdag Ras Al Khaimah, et eventyr du aldri glemmer

Oppdag Ras Al Khaimah, et eventyr du aldri glemmer #IFoundRAK

Ras Al Khaimah er fullt av overraskelser, og har noe å by på både for de som søker spenning, de som vill ha ro, de som vil ha naturopplevelser eller være sammen med familien. Ras Al Khaimah finner du bare 45 minuter med bil nord for Dubais internasjonale flyplass. Her finnes det strender som strekke seg langs en smaragdgrønn kystlinje, og med en arv og kultur som strekker seg hele 7000 år tilbake i tid. Fly langs verdens lengste zipline eller bare len deg tilbake og studer naturen, når den er som vakrest. Uansett hva du søker etter,  kommer du til å finne det her. Men skyndt deg – vi kan ikke holde på dette som en hemmeligheten noe særlig mye lenger.

Finn pakkereiser til Ras Al Khaimah her…

Finn flybilletter til Dubai/Ras Al Khaimah her…

Hvert eventyr er en søken etter noe

Du vet kanskje eksakt hva du søker etter i ferien. Eller ennå bedre, du foretrekker det motsatte og har en forkjærlighet for det uventede. Men en ting er sikkert. Du kommer til å miste pusten. Du kommer til å miste dine hemninger. Du kanskje til og med mister deg selv på kjøpet, når du kommer til Ras Al Khaimah.

Et eventyr du aldri kommer til å glemme

Med fantastisk landskap og over 7000 år med fascinerende kultur og historie er Ras Al Khaimah, det nordligste emiratet i De forente arabiske emirater, en avkoblende, engasjerende og nyskapende destinasjon.

Besøkende kan nyte solskinn nesten hele året og en spektakulær natur. Alt fra en fantastisk kystlinje, frodig mangrove skog, terrakotta ørken, vakre grønne oaser til den dramatiske utsikten over Hajarfjellene, og landets høyeste topp Jebel Jais, hvor temperaturen er ca 10 grader lavere enn eller i landet og er ranket av TripAdvisor som emiratets mest populære attraksjon.

Det mangfoldige landskapet kan by på et stort spekter av aktiviteter for enhver interesse, smak og alder. Her kan man slappe av, drive med vannsport, være sammen med familien, bo på luksus resorter ved standen, prøve ut golfbaner langs emiratets 64 kilometer hvite sandstrender. Det går an å padle kajakk gjennom mangrove skogen der man kan oppdage et skjult fugl- og sjøliv. Man kan reise på ørkensafari med bil på de store sanddynene. Dessuten finnes det kamel- og hesteridning samt turer som viser emiratets urgamle, rike og fascinerende arv og kultur, inkludert lidenskap for lokal mat, fotturer, sykling og ziplining.

Du kan få den ultimate ørkenopplevelsen i Ras Al Khaimah. Nyt av et stort utvalg tradisjonelle arabiske aktiviteter med sanddyner, magedansere, arabisk Tanoura, kamelridning samt arabisk barbeque. En ørkenleir gir også mulighet for å oppleve en tradisjonell overnatting for de som vil campe under stjernene.

Om du liker fjell og sykling, sett av en dag på en mountainbike ved De forente arabiske emiraters høyeste fjell, Jebel Jais, og vær med på en guidet tur med tre adrenalin fylte ziplines med Via Ferrata-opplevelsen. Jebel Jais har også verdens lengste zipline, Jebel Jais Flight – en spennende opplevelse som bør være med på din liste over aktiviteter. Du kommer til å sveve med høy hastighet over den høyeste fjelltopp og lande på en plattform som er 15 etasjer høy.

For de som søker en mer avslappet opplevelse er Jebel Jais Viewing Deck Park perfekt. Med flere utsiktspunkter får besøkende en fantastisk panoramautsikt over de majestetiske Hajarfjellet med sin flora og fauna.

Ras Al Khaimah ligger kun 45 minutter fra Dubais internasjonale flyplass. Besøkende fra Dubai kan også nå Ras Al Khaimah på 25 minuter med et sjøfly fra Seawings.

Ras Al Khaimah er fullt av overraskelser, både for de som søker spenning, de som vil ha ro og de som vil nærmere naturen eller koble av sammen med familien.

Hva du enn søker etter kommer du til å finne det i Ras Al Khaimah.

Så mye koster en pakkereise til Ras Al Khaimah fra Oslo

    netter     Se mer
    netter     Se mer
    netter     Se mer

Finn flybilletter til Ras Al Khaimah/Dubai her…