Søk reise

Eventyrlige Sharjah

Sol, strand, kultur og shopping – oppdag spennende Sharjah!

Som et av de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater, er Sharjah rik på historie og kultur, varme, vennlige mennesker og solskinn året rundt. Landets skjønnhet vises i flotte fjell, bølgende sanddyner og uberørte strender.

I Sharjah forenes gammelt og nytt – her finner du attraksjoner og faciliteter som passer for alle typer turistere – fra fascinerende museer, eksotiske makedsplasser (souker), naturparker og off-road eventyr til moderne shoppingcentre, luksuriøse hoteller og resorter, førsteklasses spisesteder og spennende underholdningstilbud. Alt sammen til svært gode  priser, for Sharjah er en destinasjon hvor du får value for money.

button: flybilletter

button: hotell

Priseksempler pakkereiser til Sharjah

    netter     Se mer
    netter     Se mer
    netter     Se mer


Kultur og historie

Sharjah har et stort og variabelt utvalg av kulturelle og historiske opplevelser med sine 22 museer, kunstgallerier og spennende orientalske arkitektur. Man kan feks besøke Museum for Islamisk Civilisation, Sharjah Art Museum , Sharjah Archaeology Museum og Sharjah Heritage Museum.

Massevis av utendørs eventyr og adrenalin

Med flotte landskap som går tværs over ørken, fjell og sandstrender – finnes det masse opplevelser for de som elsker eventyr – feks vannsport som kajakk roing, vannscooter og dykking. Landet er også et perfekt sted for turgåing, mountain bike og rideturer.  

Man kan dra syd for Sharjah og besøke ørkenområdet Big Red. Her kan man ta  en køretur i sanddynene på en firehjulstrækker, motorsykkel eller ATV, alene eller med en sjåfør. Det er også mulig å stå på sand-board ned sanddynene eller bare nyte en hyggelig piknik eller en romantisk solnedgang. 


Eventyr for hele familien

Sharjah byr på et stort utvalg av attraksjoner. Dra på eventyr i ørkenen, nyt solen og det rene badevannet ved de familievennlige strendene, ta en pause i en de flotte parkene og gå kveldstur langs den imponerende strandpromenaden Al Majaz, som byr på et overflod af caféer og spisesteder, minigolf og ikke minst et vannpark med tilhørende stor lekeplass.

I Sharjah ligger også vann- og lekelandet Al Montazah, med 126.000 kvadratmeter opplevelser for barnlige sjeler – både store og små.

Øya Al Noor

På en øy utenfor byens pulserende liv ligger Al Noor, en øy med opplevelser og aktiviteter for alle aldre, inkludert en tropisk biosfære – et kjempehus fylt med de flotteste sommerfugler. Og en 3,5 kilometer lang promenade sti som spesielt om kvelden er en flott opplevelse. På Al Noor finner du også lekeplasser.

Et shoppingparadis 

Sharjah kan tilby både tradisjonell  shopping i souk’en, hvor du med fordel kan kjøpe gull, tepper, smykker, te og krydder. Men her finnes også supermoderne shoppingsentre med alt, hva hjertet kan begjære – ofte til overraskende lave priser. Hvis dette ikke skulle være nok, ligger Dubai kun 17 kilometer unna.

button: flybilletter button: hotell button: pakkereiser