Søk reise
mallorca-miniguide

mallorca-miniguide

Mallorca var øya der chartereventyret i Norge begynte. I 1959 tok det første flyet med solhungrige nordmenn av mot strender og palmesus. Snart 60 år etter er denne øya fortsatt en av de mest populære, med et 20-talls ukentlige avganger fra en rekke norske byer.

Palma regnes som hovedstad. En trendy by med eksklusiv shopping, en flott båthavn, et stort utvalg restauranter og fornøyelser og selvsagt masse sjarm. Palma passer perfekt for en langweekend og er et utmerket alternativ til de mer tradisjonelle storbyene vi ofte velger. Bo f.eks på lekre Saratoga og sett av en dag til bassenget på takterrassen. Fra Palma er det kort vei til livlige Magaluf og Palma Nova.

Alcudia med sin langgrunne strand er familiens favoritt. En lang strandpromenade ender i et hyggelig restaurantområde ved havnen. Gamlebyen oppe i åsen er også verdt et besøk.

Bo på Viva Blue, et herlig leilighetshotell i utkanten av Alcudia. Barna vil elske sjørøverskipet i bassenget. Iberostar Ciudad Blanca er også et veldig bra 3-stjerners familiehotell med både barneklubb og ungdomsklubb.

Romantikk, ro og rekreasjon finner dere i pittoreske Cala Millor. Her er også en av øyas beste strender (Cala Millor betyr ‘den beste bukt’), og bor dere på voksenhotellet Marins Playa Suites vil dere garantert trives.

Vår samarbeidspartner BusinessClass.no har en inspirerende artikkel om det fantastiske, rustikke luksushotellet La Residencia i UNESCO bevarte Deia på Mallorca. Hotellet er Richard Bransons gamle olivengård, og besøkes av kongelige og kjendiser.

Utvalgte priseksempler til Mallorca

Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer
Mallorca     netter     Se mer