Søk reise
maldivene-vinnere

maldivene-vinnere

I samarbeid med Se & Hør, LUX* Resorts og Turkish Airlines arrangerte Solfaktor Eksotisk tidligere i vår en konkurranse med en meget lukrativ premie; 2 billetter på business class til Maldivene med opphold på 5-stjerners hotell. De heldige vinnerne ble Helge og Sigrun fra Bergen. De er vel hjemme etter en herlig ferie, og deler gjerne opplevelsen med oss.

Dere vant en flyreise med Turkish Airlines i businessklasse. Hvordan var den opplevelsen? Fikk dere besøkt den nye business loungen i Istanbul?

– Å fly på businessklasse var en helt ny opplevelse. Vi ble oppvartet fra første øyeblikk med mat, drikke og god service. En meget behagelig måte å reise på. Vi besøkte loungen i Istanbul, en flott lounge med stort utvalg av mat og drikke.

Mange synes Maldivene kan høres litt kjedelig ut. Hva er deres erfaringer? Hvilke aktiviteter tok dere del i?

– Det var et deilig og avslappende sted. Veldig annerledes enn andre steder vi har vært. Stort utvalg av aktiviteter, så kjedelig var det definitivt ikke. Det er også hyggelig å bare rusle en runde rundt øya sammen.

Dere bodde på LUX* Maldives, et 5* hotell i Sør-Ari atollen. Kan dere fortelle litt om selve oppholdet? Bodde dere bra?

– Da vi ankom øya ble vi hentet i en buggy og kjørt til bungalowen. Vi bodde i en fin bungalow med både innendørs bad og utendørs dusj under åpen himmel.

Dere oppgraderte til all-inclusive på LUX*. Vil dere anbefale dette til andre som skal bo på øya?

– All inclusive er lurt. Det er flere restauranter på øya. Å være på restaurant med sandgulv var en ny opplevelse, veldig behagelig for føttene.

Mange har ulike minner fra Maldivene. Hvis dere skal trekke frem et høydepunkt på turen, hva vil det være?

– Vi vil særlig trekke frem vennligheten til alle de ansatte. De visste ikke hva godt de kunne gjøre for oss, og sørget for at vi fikk en veldig fin og avslappet ferie. TAKK FOR TUREN!

 

Vil du reise til Maldivene? Klikk her for å komme til vårt online-søk med reiser til LUX* Maldives

 

Priseksempel på pakkereise til Maldivene

Maldivene     netter     Se mer
Maldivene     netter     Se mer
Maldivene     netter     Se mer