Søk reise
Kombiner storby og strand

Kombiner storby og strand

Ypperlig å kombinere storbyliv med noen avslappende timer på stranda. Da kommer vi ikke utenom herlige og fascinerende Lisboa som har en vakker beliggenhet ved nordbredden av elva Tejo, og klimaet er mildt og maritimt. I Bairro Alto (gamlebyen) åpner mange av butikkene om ettermiddagen og stenger utpå morgensiden. Byen er ganske kompakt og lett å reise rundt i og du kommer langt med bare å gå rundt.

Lisboa som er hovedstaden i Portugal er en fascinerende og innholdsrik by. Lisboa seiler frem som en av Europas mest populære storbyer og det er stadig flere nordmenn som har “oppdaget” Lisboa. Med sitt sjarmerende historiske sentrum, nydelige mat, livlige natteliv og herlige strender vil Lisboa imponere alle besøkende. Alt dette og at du i tillegg kan kombinere shopping og storbyliv med late dager på stranda.

Reiser du 20-25 minutter med tog kommer du til 2 herlige strandbyer:

Cascais, en tidligere fiskerlandsby som har utviklet seg til en kosmopolitisk strandby. Cascais strand er en hyggelig, bortgjemt krok der det kryr av rorbuer, fiskerbåter og fritidsbåter kun noen få minutters gange fra sentrum. Stranden har en vakker promenade “paredão” som følger kysten til andre strender. Perfekt for en spasertur langs kysten, jogging, sykling eller drinker og et måltid i en av de mange barene og restaurantene som ligger her.

Estoril er en strandby med en mer avslappet karakter og ligger ikke langt unna Cascais. Både Cascais og Estoril er kjent for sine fantastiske surfestrender, med kanskje Carcavelo som ligger i Estoril er kanskje den beste. Her ligger de også et casino for den som vil prøve lykken.

Sjekk ut flybilletter til Lisboa her…

Sjekk hotell i Lisboa her…

Sjekk hotell i Estoril her…

Sjekk hotell i Cascais her…

Kombiner storby, sol, strand og shopping

Lisboa     netter     Se mer
Lisboa     netter     Se mer
Lisboa     netter     Se mer

Besøk herlige Estoril!