Søk reise
Kampanjepriser til Aruba og Mexico

Kampanjepriser til Aruba og Mexico

Denne artikkelen har gått ut på dato.

Frister det med en eksotisk ferie til Mexco eller Aruba? To karibiske favoritter er nå på salg!

Yucatàn-halvøyen i Mexico grenser mot det karibiske hav, og byr på kritthvite strender, turkis vann og mange lekre hoteller. Det er Mexicos eldste og mest kjente turistreisemål, og passer like bra for barnefamilien som for bryllupsreisen. Du lander i Cancún, og derfra er kjøreturen kort inn til stranhotellene. Hotellområdet i Cancún strekker seg som en smal halvøy på ca 8 km med hoteller på rekke og rad. Soloppgangen her er fantastisk!
I sentrum av Cancún finnes mange barer og nattklubber, et nytt utendørs shoppingsenter og mange restauranter. Ferger over til Isla Mujeres tar en drøy time og den lille øya er vel verdt et besøk!
Ønsker du et roligere alternativ er Playa del Carmen (en knapp time sørover fra flyplassen) midt i blinken. Her ligger de fleste all inclusive-hotellene.

Mexico har sin beste sesong fra desember til juli, men kan besøkes hele året. Reiser du utenom høysesong får du maks valuta for pengene, og slipper unna de største turisthordene. Standarden på hotellene er god, og rommene er ofte store og romslige, med plass til opptil 4 personer i 2 dobbeltsenger – perfekt for barnefamilien!

Aruba er en øy under nederlandsk styre, og ligger helt sørøst i Karibia. Den gunstige beliggenheten gjør at Aruba ikke er orkanutsatt, og øya er den mest solsikre av alle karibiske øyer. Hit kan du reise hele året, og solen vil glimre med sitt nærvær. Aruba er en relativt liten øy, og størsteparten av turismen finnes ved Palm Beach og Eagle Beach, to strender som møtes ved en odde. Det er her du finner de kritthvite klassiske strendene Karibia er så kjent for. Vannet er azurblått og holder alltid deilig temperatur. På kvelden samles turistene på restaurantene og barene i Palm Beach, med alt fra indisk mat til karibiske spesialiteter.

Aruba er en veldrevet øy, med god infrastruktur og svært lite kriminalitet. Og springvannet kan fint drikkes – øya har nemlig sitt eget lille vannrenseanlegg, og et av fokusområdene til Aruba er miljø og bærekraftig utvikling.

KLM og Air France har nå superpriser til mange eksotiske reisemål. Det betyr at våre pakkepriser reduseres ytterligere, og du kan gjøre en ekstra god deal. Med avganger fra mange norske byer er dette tilbudet tilgjengelig for nesten hele landet. Du kan selv velge avreisedato, og reiseperioden varer frem til 31. mars 2016. Utvalget er begrenset i juleferien. Kampanjen utgår 20. august.

Klikk på hotellnavnet for å komme til reisesøk og priser, eller send oss en forespørsel på ønsket tur og avreisedato HER, eller ring oss for en hyggelig ferieprat og hjelp til reisen på telefon 21 09 50 80


Priseksempel i november til Aruba per person i dobbeltrom:
-Fly + 10 netter på Holiday Inn Aruba Resort (3*) fra NOK 12.950,-
-Fly + 10 netter på Amsterdam Manor Beach Resort (4*) fra NOK 15.300,-
-Fly + 10 netter på Hyatt Regency Aruba Resort (4,5*) fra NOK 19.450,-

Priseksempel i november til Mexico per person i dobbeltrom:
-Fly + 10 netter på The Royal Islander Cancun (3*) fra NOK 12.400,-
-Fly + 10 netter på Blue Bay Grand Esmeralda (4* med all inclusive) fra NOK 16.100,-

-Fly + 10 netter på RIU Palace Riviera Maya (4,5* med all inclusive) fra NOK 19.650,-

 

 

 

 

Priseksempel til Aruba og Mexico

Aruba     netter     Se mer
Mexico     netter     Se mer

Eagle Beach Aruba

Priser