Søk reise
Jenteturer er populært hele året

Jenteturer er populært hele året

AMSTERDAM
Reiis på jentur til Amsterdam med venninnegjengen. Her finnes det ikke tid til å kjede seg. Mange forestillinger hver kveld året rundt med konserter og teateroppsettinger over hele byen. Alt fra ballett og klassisk til popstjerner og rockekonserter. Eller kanskje dere vil på standup, kunstutstillinger, gallerier og museer eller nattklubb og diskotek? Eller hva med en bar på Leidseplein eller båttur langs kanalene med en hyggelig middag? I sentrum finner du den populære handlegaten Kalverstraat, en ca 1 km lang gate proppfull av gode shoppingmuligheter og stengt for all motorisert trafikk. Vær oppmerksom på de mange sidegatene som strekker seg ut fra hovedgatene, her kan du finne mange gode kjøp. Ikke bare er Amsterdam en utmerket by når det gjelder uteliv og moro, men er også perfekt for shopping og da spesielt dersom du er interessert i antikviteter, bøker og vintage klær.

BARCELONA

Man blir fort forelsket i Barcelona når man er på jentetur. I de stenbelagte gatene med lukten av havet, de kulinariske fristelsene, den vakre arkitekturen og det fantastiske folkelivet. Man blir skjemt bort av temperaturen og de varme vindene med snittstemperatur på 20 grader og en sol som varmer hele året. En by som har alt enten man er sulten eller tørst, morgenfugl eller nattemenneske. Barcelona er definitivt en av hovedreisemålene for de som vil shoppe. I denne byen får man alt fra de kjente spanske merkene som Zara og Mango til spesiell design á la Barcelona, internasjonalt kjente merker, eller vintage og retro. Barcelona har alt fra det nyeste nye, det spesielle og unike og et utall markeder for matelskere og samlere.

KØBENHAN
Jentetur til København kan by på litt av hvert. Enten det er en tur på Tivoli med deilig brunsj eller en fitnessrunde blandt byens mange treningsentre eller fiskespa, manikyr og ansiktsbehandling.Eller kanskje en tur på slottet for å beskue de danske kronjuveler? København er absolutt stedet for kulinariske nytelser. Det kryr av restauranter, puber og barer i denne flotte byen. Liker du å handle, så er København et godt sted å være. Fyll opp lommeboken og sørg for at du har nok tid. Mye er konsentrert rundt Strøget når det gjelder butikker. Området er fylt med små torg og sidegater. Her finner du spesialbutikker med rariteter og motebutikker med det ypperste innen haute couture.

LONDON

Jenteturer til London er veldig populært og et mekka for vinbarer, god mat, underholdning og shopping. Det kan være lurt å lytte til tips fra andre som nylig har vært der, om hva dere bør se, hvor det er supre shoppingmuligheter, hyggelige områder å være i etc. I London er det noe for alle og enhver hele året enten man vil se på fotball, få historiske innblikk, besøke kunstgallerier, oppleve rockekonserter, høre klassisk musikk eller bare spise god mat, drikke øl på en ekte pub, kose seg på vinbar, slappe av og studere det yrende folkelivet.

NEW YORK
Tidenes jentur er kanskje å reise til New York? Byen vi føler vi alle kjenner fra utallige TV-serier og filmer og har i mange år har vært et av favorittreisemålene til nordmenn. Her finnes garantert noe for enhver smak. Ingen jentetur til New York er komplett uten at du drar med deg flere handleposer til hotellrommet og lurer på hvordan du skal få plass i kofferten. Det er en herlig følelse å bevege seg omkring i byen og gode sko er et must når man tråkker rundt på dagtid. Det tar litt tid å få med seg diverse severdigheter om man ikke har vært der før så det smart å hoppe på en sightseeing buss, da vil du lettere hvordan byen er fungerer. Man må spasere på 5 th Avenue, ta en tur i Central Park, innom Bloomingdales, Macys i tillegg til  amerikanske merkevarebutikker etc. Alle bydeler har sin sjarm, særlig Soho, Meatpacking og West Village med sin lave bebyggelse og sjarmerende gater.

PARIS

Det er mange grunner til å dra på jentetur til Paris. Ingen tvil om at Paris er verdens motemekka. Reis avgårde med høye hæler og de mest elegante og klassiske klærne du har, og husk å ta med ekstra kredittkort godt tilgjengelig i lommeboken, for her shopper man med stil. Fortausrestauranter, god vin, cocktails og nydelig mat finnes overalt. Utenom shopping finnes det og et hav av andre attraksjoner som Eiffeltårnet, Notre Dame, Louvre, Triumfbuen og mye mer. Paris er himmelen for mange shopping-glade mennesker. Byen kan by tilreisende på et shoppingmangfold som få andre byer i Europa. Shopping i Paris er en heldagsbeskjeftigelse. Det finnes utallige eksklusive butikker, og selv om mye er rimeligere enn i Norge, er Chanel og YSL dyrt også i Paris.

Populært med storby og jentetur om våren

Amsterdam     netter     Se mer
Barcelona     netter     Se mer
København     netter     Se mer
London     netter     Se mer
New York     netter     Se mer
Paris     netter     Se mer