Søk reise
Storby og jentetur om våren hører sammen

Storby og jentetur om våren hører sammen

Våren er tid for storbytur med vennegjengen. Kos dere med shopping, god mat, godt drikke, hyggelige barer og restauranter, sightseeing, kultur, severdigheter med mer. Og husk – viktig at du har med gode sko, det blir mye gåing når dere skal utforske en spennende storby! Her har vi noen reiseforslag som er perfekte for en  jentetur.  

AMSTERDAM

Her finnes det ikke tid til å kjede seg. Hver kveld er det mange konserter og teaterforestillinger, alt fra ballett og klassisk til pop- og rockekonserter. Eller kanskje vil dere på kunstutstillinger, gallerier og museer eller nattklubb og diskotek? Eller hva med en bar på Leidseplein eller båttur langs kanalene med en hyggelig middag? I sentrum finner du den populære handlegaten Kalverstraat, en ca 1 km lang gate proppfull av gode shoppingmuligheter og stengt for all motorisert trafikk. Vær oppmerksom på de mange sidegatene som strekker seg ut fra hovedgatene, her kan du gjøre mange gode kjøp.

    netter     Se mer
    netter     Se mer

BARCELONA

Man blir fort forelsket i Barcelona, i de steinbelagte gatene, lukten av havet, de kulinariske fristelsene, den vakre arkitekturen og det fantastiske folkelivet. Man blir skjemt bort av snitt temperatur på 20 grader, de varme vindene og en sol som varmer hele året. En by som har alt enten man er sulten eller tørst, morgenfugl eller nattmenneske. I denne byen kan man shoppe alt fra de kjente spanske merkene som Zara og Mango til spesiell design á la Barcelona, internasjonalt kjente merker, eller vintage og retro. Barcelona har alt fra det nyeste nye, det spesielle og unike og et utall markeder for matelskere og samlere.

    netter     Se mer
    netter     Se mer

LONDON

Jenteturer til London er veldig populært og et mekka for vinbarer, god mat, underholdning og shopping. Det kan være lurt å lytte til tips fra andre som nylig har vært der, om hva dere bør se, hvor det er supre shoppingmuligheter, hyggelige områder å være i etc. I London er det noe for alle og enhver hele året enten man vil se på fotball, få historiske innblikk, besøke kunstgallerier, oppleve rockekonserter, høre klassisk musikk eller bare spise god mat, drikke øl på en ekte pub, kose seg på vinbar, slappe av og studere det yrende folkelivet.

    netter     Se mer
    netter     Se mer

NEW YORK

Byen vi kjenner fra utallige TV-serier og filmer har i mange år vært en storbyfavoritt og her finnes garantert noe for alle. Ingen New York tur er komplett uten at du drar med deg flere handleposer til hotellet og lurer på hvordan du skal få plass i kofferten. Det er en herlig følelse å bevege seg omkring i byen og gode sko er et must når man tråkker rundt. Det tar litt tid å få med seg diverse severdigheter om man ikke har vært der før, så det smart å hoppe på en sightseeing buss, da forstår du lettere hvordan byen er fungerer. Man må spasere på 5 th Avenue, ta en tur i Central Park, innom Bloomingdales, Macys i tillegg til  amerikanske merkevarebutikker etc. Alle bydeler har sin sjarm, særlig Soho, Meatpacking og West Village med sin lave bebyggelse og sjarmerende gater.

    netter     Se mer
    netter     Se mer
    netter     Se mer

KØBENHAVN

Her kan du gjøre litt av hvert, alt fra en tur på Tivoli med deilig brunsj eller en fitness-runde blant byens mange treningsentre eller fiskespa, manikyr og ansiktsbehandling. København er absolutt stedet for kulinariske nytelser. Det kryr av restauranter, puber og barer i denne flotte byen. Liker du å handle, så er København et godt sted å være. Fyll opp lommeboken og sørg for at du har nok tid. Mye er konsentrert rundt Strøget når det gjelder butikker. Området er fylt med små torg og sidegater. Her finner du spesialbutikker med rariteter og motebutikker med det ypperste innen haute couture.

    netter     Se mer
    netter     Se mer