Søk reise

Informasjon om Coronavirus

Vi anbefaler deg å alltid følge Utenriksdepartementets reiseråd om spørsmål vedrørende sykdommer og smittefare på reisemålene. Da vi er en prissammenligningstjeneste for reiser, har vi heller ingen ekspertise innen helse- og sikkerhetsspørsmål, og kan ikke svare på konkrete spørsmål vedrørende Coronavirus/COVID-19.

Så lenge UD ikke fraråder reiser til bestemte land eller områder, er reisearrangørens alminnelige regler for endring og avbestilling gjeldende.

For informasjon om Coronavirus/COVID-19 , se her:

https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/id2413163/

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/

For deg som er på reise:

Hjemreise

Flyselskapene jobber nå med løsninger til alle som er på reise og på en del destinasjoner vil de hente hjem passasjerer tidligere. De sender ut sms og mail til alle det gjelder.

Om du ikke hører noe fra oss eller flyselskapet, så går flyreisen din som normalt.

Erstatning hvis hjemreisen skjer før tiden

I henhold til pakkereiseloven har man krav på kompensasjon i form av dagsandeler om hjemreisen skjer før tiden. Kontakt oss i såfall om dette etter hjemkomst.

For reiser som er frem til og med 14.april

Alle reiser frem til og med 14.april vil bli innstillt. Du skal ikke møte opp på flyplassen. Vi har sendt mail til alle våre kunder om innstilling av reisene. Alle får refusjon automatisk og vi kontakter de kunder som trenger å oppgi kontonummer til oss. Vi har dessverre ikke kapasitet til å endre reisedatoer til et senere tidspunkt.

For reiser etter 14.april (fra og med 15.april)

I utgangspunktet vil alle reiser fra og med 15.april gjennomføres som planlagt. Det betyr at vanlige avbestillings- og endringsregler gjelder, om ikke annet meddeles. Hvis det skulle bli forandringer for reisen din kommer vi til å ta kontakt, du trenger ikke å kontakte oss.

Tyrkia

Tyrkiske myndigheter har stengt landets grenser for innreise til og med 17. april. Det innebærer at vi innstiller alle reiser til Tyrkia i denne perioden. Vi kontakter alle som blir berørt av dette så fort som mulig. For reiser med avreise etter 17. april gjelder vanlige avbestillingsregler. Hvis det skjer noe som påvirker reisen din kommer vi til å kontakte deg på e-post og/eller SMS.

Hellas

Greske myndigheter har bestemt at bl.a. hotell skal holde stengt til og med 30. april. Det innebærer at vi innstiller alle reiser til Hellas i denne perioden. Vi kontakter alle som blir berørt av dette så fort som mulig.

Kypros

Kypriotiske myndigheter har bestemt at bl.a. hotell skal holde stengt til og med 30. april. Det innebærer at vi innstiller alle reiser til Kypros i denne perioden. Vi kontakter alle som blir berørt av dette så fort som mulig.