Søk reise
Ibiza

Ibiza

Romantiske agroturismegårder, gourmetrestauranter, hippiemarkeder og utrolig flott natur. Det er faktisk veldig lett å besøke Ibiza uten å høre en eneste lyd av dunkdunk-musikk – om det da ikke er det du er på jakt etter.

Hva med et avbrekk fra hverdagens mas og jag?

Er du på jakt etter total stillhet bør du reise til den nordlige delen av øya. Her finner du noen av øyas vakreste bukter og viker, uten store menneskemengder og en storslått natur. I tillegg er det her hippiekulturen lever i beste velgående. Hver lørdag går det store hippiemarkedet Las Dalias i Sant Carles av stabelen. Her kan du kjøpe håndlagede smykker, sjal, klær og duker som du garantert ikke finner noe annet sted.

Hva med en lunsj i en pergola der vinrankene danner et grønt tak hvor tynne solstråler slipper gjennom? Fortsett videre nordover til den sjarmerende byen Cala Portinatx i nord, med flott badestrand og med mulighet til fine båtutflukter.

Aktiv ferie

Ibiza er et eldorado for sykkelentusiaster! Med sine 12 ruter for terrengsykling og 8 sykkelruter langs veien, skal det ikke mangle på naturopplevelser fra sykkelsetet på Ibiza. Hva med å leie en personlig trener som lager et spesialtilpasset program til deg med sykkelruter og konkurranse? Det mest behagelige må jo likevel være å sykle fra vingård til vingård, eller bodega, og nyte de lokale, edle dråpen?

Gamlebyen i Ibiza er også vel verdt et besøk. På høyden hvor bygningene klamrer seg fast står den gamle forsvarsborgen. Nedenfor klikker og klakker det i brosteinsgatene som svinger seg i et komplisert mønster, fylt med spesielle butikke, sjarmerende uteserveringer og restauranter. Visste du at den gamlebyen er erklært Verdensarv av UNESCO?

Det produseres salt på øya, så hva med å gi blomstersalt fra Ibiza i gave til venner og kjente. Eller hva å bli med på salt-ruten og se saltlagrene med egne øyne.

Les mer om Ibiza på Tursitkontoret sin hjemmesider

Hvordan reise til Ibiza

Under finner du pakkereiser til Ibiza, men ønsker du å sette sammen reisen selv anbefaler vi deg å se lage en egen pakke med fly og hotell:

Pakkereiser til Ibiza

Ibiza     netter     Se mer
Ibiza     netter     Se mer
Ibiza     netter     Se mer