Søk reise
Hotelltips-Amsterdam

Hotelltips-Amsterdam

I Amsterdam finnes hoteller i alle prisklasser og kategorier. Her er seks populære hoteller vi lker godt.

CitizenM Amsterdam – Populært 4-stjerners hotell utenfor sentrum, i grønne omgivelser og med kort vei til bytrikken. Her bor du som vil utforske byen også utenfor bykjernen. Tilsvarende hoteller i sentrum er ofte dobbelt så dyre.

NH City Centre – Budsjettvennlig turistklassehotell midt i sentrum, med gåavstand til det aller meste. Det berømte blomstermarkedet ligger heller ikke langt unna.

NH Grand Hotel Krasnapolsky – “Storebror” til hotellet over, og flaggskipet i NH-kjedens hoteller i byen. Lekkert 5-stjerners hotell på Dam-plassen. Luksus og topp komfort!

Hotel Arena – Trendy hotell i et gammelt bygg som tidligere var både barnehjem og eldresenter. Frokost serveres ute i hagen, og på kvelden kommer en av byens mest trendy nattklubber til live i kjelleren. Gangavstand til dyrehagen. Hotellet har sykkelutleie.

Hampshire Hotel Rembrandt Square – Hotellet ligger på den kjente Rembrandt-plassen, i umiddelbar nærhet til både uteliv og shopping. Små, men nyoppussede rom. Prisgunstig alternativ som passer perfekt for deg som vil bo midt i alt.

Hotel JL No76 – 4-stjerners hotell i en av Amsterdams litt finere bydeler. Ligger vis a vis Van Gogh-museet. Museumskvartalet er også i kort gangavstand. Her bor du som ønsker å bo i byens kunstneriske og historiske sentrum.

Priseksempel fly + hotell i Amsterdam

Amsterdam     netter     Se mer
Amsterdam     netter     Se mer
Amsterdam     netter     Se mer
Amsterdam     netter     Se mer