Søk reise
Eksotiske reiser i vinter med SOLFAKTOR

Eksotiske reiser i vinter med SOLFAKTOR

Drømmer du om en eksotisk getaway i vinter er dette prisoversikten du har ventet på. Dette er våre beste reisetips for deg som søker sol og varme, svaiende palmer og sand mellom tærne utenfor Europa. Favoritten Thailand er vinterens mest populære eksotiske reisemål, men også Mexico og Bali er gode utfordrere. Tidligere i år kåret vi vinnren av SOLFAKTOR Reisevenner, vår største konkurranse noensinne, der vinneren fikk 100 000,- å reise for. Vinneren valgte å besøke Bali, en øy som gir svært god valuta for pengene. Mer info nedenfor…

 

THAILAND

Thailand har de siste årene sneket seg mot toppen som nordmenns nye vinterfavoritt, etter Kanariøyene. Gå for klassikeren Phuket, solsikre Hua Hin, urørte Koh Samet eller naturparadiset Krabi. Thailand er alltid en vinner og det er ikke uten grunn at så mange av oss reiser tilbake igjen og igjen. Ta gjerne en dag eller to i pulserende Bangkok!

MEXICO

Verdenskjent kjøkken, spennende Maya-ruiner, et rikt dyreliv og en eldgammel kultur. Mexico er mye mer enn bare sol og strender, selv om de kritthvite strendene og det turkise Karibiahavet definitivt fortjener sin del av æren for at Mexico er så populært. Velg et hotell med all inclusive og nyt ferien tuen å tenke på lommeboken!

ARUBA

One Happy Island” er Aruba sitt offisielle slagord, og det med rette forstand. Her blir man glad av å være! Aruba er den mest solsikre av alle karibiske øyer, og stranden Eagle Beach er flere ganger kåret til en av verdens beste. En miljøbevisst øy med eget vannreservat (springvann kan drikkes) og grønn profil, her kan du feriere med 100% god samvittighet.

MALDIVENE

Dette er bryllupsreisendes soleklare førstevalg, men her vil du også trives om du reiser med familien. Barna vil elske livet under vann, og man kan snorkle rett fra en av de mange langgrunne strendene. Maldivene er reisemålet for deg som søker total avslapning, uten “kjas og mas”. Unn deg en unik ferieopplevelse du lever på resten av livet!

MAURITIUS

Lekre Mauritius er et tropisk paradis beliggende sør for Ekvator, i Det indiske hav. Mauritius har høy levestandard, og her er det kvalitet som gjelder. Hotellene er i verdensklasse og de ansatte har ofte gått på hotellskoler i Europa, og det gir gjesteservice helt ut i fingerspissene. Mauritius er øya du aldri vil reise fra!

BALI

Bali er et eksotisk paradis med vakre strender som spenner seg fra kritthvite til mørk vulkansand. I bakgrunnen troner grønne åssider og flotte templer. På Bali vil familien trives godt, velg et resort i Nusa Dua, der stranden er superlekker og barnevennlg. Surfer du er Kuta og Jimbaran ypperlig. Naturparadiset i innladet må oppleves, og Ubud er et supert utgangspunkt!

Thailand     netter     Se mer
Thailand     netter     Se mer
Mexico     netter     Se mer
Mexico     netter     Se mer
Aruba     netter     Se mer
Aruba     netter     Se mer
Maldivene     netter     Se mer
Maldivene     netter     Se mer
Mauritius     netter     Se mer
Mauritius     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer
Bali     netter     Se mer

Vant reise verdt 100 000 kr: Andrew Silverwood gikk helt til topps i vår store konkurranse der hovedpremien var en valgfri reise med familie og venner til en verdi av 100 000,-. Andrew valgte å ta med familien til paradisøya Bali og har oppdatert SOLFAKTOR underveis med fantastiske bilder. Både store og små har hatt en uforglemmelig reise.