Søk reise
Hit kan du reise på eksotisk sommerferie

Hit kan du reise på eksotisk sommerferie

Er du på jakt etter en sommerferie utenfor Europa, men er redd for dårlig vær fordi du reiser i «feil sesong»? Frykt ikke! Vi har funnet seks favoritter som har fantastisk vær også på sommeren. 

Ulike destinasjoner har ulike høysesonger for turister. Som regel spiller været en stor rolle for om turister reiser dit eller ikke. Her er en liten oversikt over steder du kan reise til og oppleve strålende sol og godt vær også når vi sommerferie.

Koh Samui

Du tenker kanskje «Thailand i juli»? Selv om Thailand har vinter når vi har sommer i Europa, er faktisk Koh Samui på riktig side av fastlandet!

Det betyr full sving på sommeren. Her får du flotte strender, gode dykkemuligheter og hoteller i alle prisklasser.

Les mer om Koh Samui her.

Mexico

Cancún og Playa del Carmen har blitt favoritter om vinteren. Men du kan også nyte godt av den karibiske solen i sommerferien din! Her er det flere steder som passer for både barnefamilier, par og eventyrere.

Les mer om Mexico her.

Aruba

Helt sør i det karibiske hav ligger Aruba. Her er gjennomsnittstemperaturen på 28 grader celsius hele året, og øya har en av de mest solsikre klimaene i området.

Du finner i tillegg noen av verdens beste strender på Aruba, så da er det virkelig bare å komme seg avgårde.

Les mer om Aruba her.

Aruba 768x250

Vietnam

Den beste opplevelsen av Vietnam får du ved å kombinere både historie, kultur, natur og strandliv. Vietnam er en billig rundreisedestinasjon, og på sommeren er det topp vær i strandbyene Da Nang og Nha Trang.

Les mer…

Bali

Den indonesiske øya er et eksotisk paradis med vakre strender og masse å gjøre for lite penger! Hva sies til luksus og spa til en hyggelig pris?

Mai-oktober er beste reiseperiode. På øya er det mange gode og familievennlige hoteller, og fantastiske utfluktsmuligheter.

Les mer om Bali her.

Seychellene

Unn deg det lille ekstra og besøk en av verdens vakreste øygrupper. Grønt og frodig, turkise nyanser i havet og hoteller i alle prisklasser. For deg som vil reise bort uten å møte naboen!

Les mer om Seychellene her.